Те са си икономични и ефективни. Това краткотрайно развъртане няма да натовари сметката. Не си мисли, че при Хитачи и Панасоник всичко е розово. Всяка марка си има някскви специфики.
Те са си икономични и ефективни. Това краткотрайно развъртане няма да натовари сметката. Не си мисли, че при Хитачи и Панасоник всичко е розово. Всяка марка си има някскви специфики.
Нещо не е в ред при теб. Викни си майстор да го прегледа.
погледни от хубавата страна - като почнеш да го ползваш на отопление зимата ,тия шумове сега ще ти се струват незначителни
Този пост е редактиран от rosswen; 04-07-21 в 20:06.
Имат режим "Dry". Един приятел го ползва основно него, вместо охлаждане.
Имам 35-ица от този климатик и го ползвам в хол 20кв.м. На режим dry работи перфектно, много тихо и не се усеща хладна струя. Просто се усеща как стаята става приятно хладна.
Толкова си може.
Писано е многократно, че това е конвенционалка маскирана като инверсор.
Неприятното усещане не е толкова от това че шуми, а от това че при всяко спиране кондензиралата влага по топлобменника отново се изпарява и връща в помещението до следващия старт. Обливат ли те топи и студени вълни периодично?
За да си доволен трябва да отговаряш на следните условия:
Никога да не си виждал как работят инвертните климатици.
Да искаш винаги да духа топло.
Да си болен фен на марката.
Този пост е редактиран от bobivg; 05-07-21 в 00:06.
Толкова си можели, пълни глупости! Това,че потребителя не знае как да си използва климатика, да не обвиняваме незаслужено марката МХИ! Нагласен на 27 градуса, 2 градуса под външната температура в Бургас, на ауто вентилатор, при същите условия твоята любима марка дали ще работи като инвертор?
И какво охлажда на 27 гр, при външна 29 гр.,да изключва климатика, да отвори прозорците и да се охлажда, като иска да се охлажда и да не работи он-оф, да намали на 22-23 градуса, при вентилатор поне на 2-ра степен, да видим тогава дали ще му изключва!.При мен, вечер, когато започна да се охлаждам, започвам от 27 стайна, нагласени единия на 18 другия на 20, дали ми работят on-off?
доста машини ще работят като инвертори при 2 градуса разлика .. ма те слизат на 70-80 вата на охлаждане ,не на 250
Шума започна при 33С външна и 25С на климатика , къде видя 2 С разлика? Писах , че охлажда хол 22кв, коридор 6,5 кв, спалня 15 кв .А това , че си пускате климатиците на 18 и 20С , си е изцяло ваш проблем , нормалната човешка температура на тялото е 36,6С , на мен и жената такива температурни шокове са абсолютно нежелани, аз не искам да живея в криокамера, искам КОМФОРТ !
Климатици, +800-1000 лева по -скъпи от ZS-W, няма какво да ги коментираме.Както неведнъж е казано, няма идеална машина, MHI, не са изключение, ама така, да се зачеркват тотално, че не били икономични, не работили като инвертори......