На 35гр. минимумът е 170W. Съвсем приемливо за машина от този клас и на тази цена. Под 35гр. минимумът е дори по-нисък.
На 35гр. минимумът е 170W. Съвсем приемливо за машина от този клас и на тази цена. Под 35гр. минимумът е дори по-нисък.
Вчера, в 10:37 сигурно аз съм го писал.И температурата в Бугас най-много е била около 29-31 градуса и то, следобед, а не в 10:30 сутринта!
Имало е 2-3 градуса разлика с външната температура,затова е работил on-off, при 8-10 градуса разлика няма как да работи on-off.Сложи му вентилатора на 2-ра, трета степен и няма да чуваш "този шум" !
"Този шум" го чуваш, защото си избрал тих климатик, ако беше си избрал някой фучалник, сега нямаше да имаш проблем с шумове разни.......
- - - - - - - - - -
................
Този пост е редактиран от Palev; 05-07-21 в 16:40.
инвертор?[/QUOTE]
Не че има смисъл, ама от мен да мине ще ти покажа една картинка как работят инверторните климатици и това е климатик който е по-евтин от ZS или горе долу на същата цена. При външна 29 поддържа 25, а на всичкото отгоре компресора му е почти с 2 пъти по-голям обем и съответно при равни други условия трябва да може да работи с половината от оборотите на ZS за да имат еднаква студова производителност и консумация. Или с прости думи за да ме разбереш с малък компресор е по-лесно да имаш по-малко студопроизводство, по-ниска консумация и съответно да не работи он/офф, а да подържа заданието. Ама това не става като претопляш една и съща манджа от 10-15 години.
Какви са тези простотии за 22градуса лятото това е сигурна рецепта за разболяване. Зимата ще държа 28-30 градуса да топля съседите, врати ще му отварям, а лятото ще го глася на 22 да ми замръзнат тапетите. Не Благодаря! ….
Този пост е редактиран от Palev; 05-07-21 в 16:13.
нЕкои потребители на MHI чуват разни нетипични шумове, защото друго не се чува, когато работи климатика, само се усеща полъха на струята
Правилната доза...
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Като не се монтират грамотно и по правилата, нормално да им шумове.
При мен бичи 50ка мултисплит и шумове няма, като външното ако не е перката и обстоятелството, че е затворен в лоджия и стават турболенции, въобще не можеш да разбереш, че работи.
Здравейте, прехвърлих темата набързо, и това, което разбрах, е че ZMX-S е по-стария модел, а ZS-W е по-новия, правилно ли съм разбрал. Принципно ме интересуват подовите модели SRF/SRC 35 ZS-W и ZMX-S. В момента се предлагат и двата, и се чудя кой да избера.
ZMX е от високия клас и е предшественик на ZSX. ZMX е по-класна машина от ZS-W. Само по килограмите/размерите на външните тела и количеството фреон може да разберете. Ако става въпрос за избор между подови машини, с външни тела SRC ZS-W и SRC ZMX-S, то определено ZMX е по-добрият избор. Взимайте, докато все още се намира тази комбинация.
Много благодаря!
Здравейте, появява ми се 1(еденица) на дистанционното от време на време и нищо друго като символи, това признак на изтощени батерии ли е?
Изкарай от някое дистанционно и ги сложи на климатика и ще си покаже.........аз, досега да бях купил 2 нови батерии и да проверя!
Появи ми се вчера два пъти и днес веднъж, като съм го включвал и изключвал 5-6пъти и съм го ръчкал още толкова. Питам какво е, ако са батерии ще взема, ако не са за чий ми са, само да седят и да ги хвърля после.