Случайно да си активирал режим на самопочистване след охлаждане?
Обикновено се показва символ 2 h веднага след натискане на OFF бутона и през всеки 1/2 час се отброява оставащото време до самоизключване -1,5h, 1h, 0,5 h.
Ако не е това, срещу скромната сума от 1 лев, закупувайки 2бр. батерии ще си направиш "самодиагностика" - дали е едното или другото!
Тук има доста хора с този климатик от доста години, да не говорим, че дистанционните са идентични на повечето модели.
Аз мога доста неща да направя, мога и ново дистанционно да си купя или ново вътрешно направо, но не това питам.
Казвам, че се появява числото 1, единствено и само, при самопочистването има и други символи и се появява при изключен климатик.
Както и да е, ще взема нови батерии на климатика на 1г. и половина, работил броени дни.
Да не говорим, че друго тяло е ръчкано доста повече и все още е с оригиналните батерии.
Досега да беше направил една снимка поне, щеше да ти отнеме много по-малко от няколкото ти поста, от които така и не разбрахме точно за какво иде реч!
Това,че климатика е работил малко за 1,5 г. няма връзка с изхабяването на батериите, виж новите батерии до кога са годни, че понякога ги продават с изтекъл срок, после се чудим, уж са нови, а пък не работят!
Дистанционно на климатик MHI не съм чул или чел да се развали!
Този пост е редактиран от Palev; 22-07-21 в 15:19.
И аз бих започнал с батериите. Може и чисто нов да е климатика, без да е ползван и пак да са сдали багажа. Другото ми предположение беше именно това, което спомена [mention]Palev [/mention] ,за оставащо време от самопочистванто.
Снимка няма как да направя, защото няма да ходя до апартамента до другата седмица, но същата единица се появява за кратко при натискане ACL бутона, преди да светнат всички символи.
Дано са батерии, но ми е странно как може толкова бързо да сдадат багажа, при положение, че съм сложил Дюрасел в началото, а дистанционни на други уреди, които се ползват значително по-често, карат с години.
На ЛГ-то смених батерии на 3тата или 4тата година, но там си има индикатор.
Може да си случил на кофти партида. Наистина, най-лесно ще е това да пробваш.
Купи си Varta, Panasonic, Philips, Maxell, Toshiba от heavy duty сериите - само не и Duracell!
Откакто преди около 16 години минаха под шапката на P&G като част от сделката Gillette, за нищо не стават! Само минала слава и високи цени.
P&G са ги продали преди 5 години на Berkshire Hathaway.
Duracell - Wikipedia
Слагам от по 20..30ст/бр. Като почна да не виждам цифрите след година две, три ги сменявам.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 22-07-21 в 23:03.
Здравейте , предстои ми да купя Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 20 ZS-W. Ще се ползва в стая 14 кв. с две външни стени (тухла) с ПВЦ дограма. Споделете какви проблеми имат тези модели?
Прекалено тихи са, със сложно за обслужване дистанционно управление, поради многофункционалността му. Не се харесват от съфорумниците и заради цената им, както и многобройните хейтърски постове. Предложението ми е да пуснете нова тема "MHI vs TREO", да се позабавлявате с нея до края на охладителния сезон, след което да си го купите споменатото MHI.
Укпех!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Батериите на IKEA са топ качество. В youtube има тестове.
Миланов вече се е минал! Щом батерийките не са на тошиба, значи не стават!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Здравейте, поръчах си 25zs-w. Интересува ме относно монтажа на вътрешното тяло. Имам прокарани тръби за скрит монтаж, но се падат от дясно на вътрешното тяло. Ще се получи ли скрития монтаж?