Ти остави тея работи, да те събуди в събота рано рано...трак-трак-трак....
Така открих метода без грес.
Ти остави тея работи, да те събуди в събота рано рано...трак-трак-трак....
Така открих метода без грес.
Господа, имам една грес вкъщи която се използва в завода в който работя. Греста е за пластмаса/пластмаса и пластмаса/метал.
Ако някой иска може да му изпратя да пробва с нея
Honor Play с помощта на Tapatalk
Milanov, а в твоя случай имаше ли ефект от гресиране?
Така е и при моя. На първа а най много в ОФФ трака. На другите степени само се чува цъкане от близо. През деня на фоновия шум не се чува когато е на високите степени, но нощем си дразни. А като се разхлопа на първа и в ОФФ направо пречи.
Добре, че още е топло в стаяра та не го пуска синковеца. Онзи ден искаше да го пусне на охлаждане, че в стаята му беше 26. Няма кой да се сети да си отвори прозореца за да влезе малко свеж 14 градусов хлад.
Тийнейджъри
До сега, да съм го взел, ако не беше форума. Дават ми го за 1300лв. с монтажа и прочистването на тръбния път от стария фреон R41 ( имам стойки и тръбен път от стария климатик). Другия вариант е Fudjitsu 07KGTA, но стаята е само 10 кв. м..
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk
Ооооооооо Абсурд. 10м2. забрави за този модел.
То май трябва да забравиш за климатик там.
Или виж нещо софт за Японски колиби.
Миналата зима, нямаше проблем, но реално нямаше истинска такава! Имам конвектор на Aierlec, но какво правим лятото?
Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk
Mimojef, като ти чета поста все едно говориш за моите климатици. Явно проблема ще се окаже масов. Иначе не лоша машина но тези втулки ...
Не мога да намеря твоя клип, може ли линк?
Ето гледай и слушай. На клипа е в режим подсушаване.
https://dox.abv.bg/download?id=bb8e3811d5