Колко киловата е компресора на SRK20ZS-W?
Благодаря
и като получи тази информация говори ли ти нещо
Би трябвало
- - - - - - - - - -
Днес моделът беше поръчан,ще бъде монтиран в понеделник.Последната седмица изчетох доста за модела,но тази информация за киловатите на компресора ми убягна.Да,даже много ми е ясно какво означава това.
Този пост е редактиран от gendo77; 10-10-19 в 22:03.
Здравейте, обмислям закупуване на климатик Mitsubishi Heavy Industries от серия ZS (20 kW титаниум), но виждам, че има две опции -S и -W.
Виждам, че тези със стария фреон са на по-ниска цена (поне при техните официални дистрибутори). Бих искал да попитам дали само фреонът е разликата? Като отопление през зимата има ли разлика в двете машини? Бихте ли ми дали съвет дали си заслужава по-скъпият вариант (новия фреон) или разликата е незабележима?
Реално разликата в цените е 8%. Аз не бих спестил 100лв. и бих взел W-то. Стана ясно че има разлики в работата на zs-s и zs-w.
Но както отбеляза Росс. Който и да си вземете ще ви върши работа.
Извън темата.
При други марки, моделите които се спират от производство се намират на 20-25% OFF
Здравейте, искам да попитам нормално ли е 35 zs-w да прави дефрост при 7-8 градуса външна и 24 градуса вътрешна температура, при положение, че не си е давал зор (работил е на 200-250w)?
Какви дефрости при +8 градуса?
И аз това се питам?
Ми сигурно не е дефрост, а офф.
Ами диода мига, чува се как фреона "ври" и т.н. всичко това трае около 2 минути. За 2 седмици, 3 пъти го хващам.