Здравейте, нов съм тук и идвам от Сърбия
Регистрирах се, защото видях, че много хора тук използват Mitsubishi H.I за отопление, а тук почти никой не го прави за съжаление. Тук много хора се топлят с Fujitsu и после китайските Gree, Midea, Hisense и т.н
В момента използвам Gree Muse 12 в 20m2 и бих искал да го заменя с SRK35ZS-W. 20м2 са без изолация и проблема на Gree е че не пада под 500w... при +10c и повече свети/гаси
Сега моите въпроси относно SRK35ZS-W
Четох много за размразяването на всеки 35 минути, това е веднага след като падне под 0 градуса? Или това са така наречените контролни размразявания на чисто външно тяло? Мислех, че MHI влиза в режим на размразяване само след като стане напълно бял.
Какво ще кажете за 3-те дупки на дъното? Замръзват ли бързо? Това най-много ме притеснява, защото Gree има нагревател...
Също така прочетох много за функцията за включване/изключване на моделите SRK. При каква температура се включва/изключва? Искам да кажа, че ако загрея до 23c, ще работи ли веднага щом сензорът достигне 23,5c? или на 25c?
И пак ли са същите проблеми с пушките, тракане?
Зимата тук е как да кажа, понякога може да е много студено, но последните няколко години бяха доста меки, тази зима беше точно 2-3 дни до -12c през нощта
максимум. 10-15 дни с температури под 0 градуса
Ето снимка как работи моят Gree Muse при външна температура +10c, защото за съжаление не пада под 500w
https://www.directupload.eu/file/d/8...au9bng_png.htm
Аз затова си търся друг климат и фаворит ми е SRK35 и 35 само защото нямам изолация
много благодаря предварително
и съжалявам за моя български, използвам Google Translate ;-)