Ама онази 7-ца дето я гласиш за 14м2 .....................
Ама онази 7-ца дето я гласиш за 14м2 .....................
Ааа, пипан е яко! Има мазни пръстови отпечатъци:
hahaha.jpg
След година и нещо експлоатация на двата броя в подписа ми съм ичключително доволен и мога да кажа че най добре работи на ауто перфектна турбина,изключително тиха работа....няма излизнишни дефрости може да работи с дни без да влиза във офф,най икономичен е е от -3 до към +10 градуса като съм ги виждал да слизат под 100 вата.Над 10 градуса външна температура започват да работят он-оф което леко ме дразни но това e сериозен хардуер иска си студено време.Модела е със голям дебит и трябва да се внимава да не е прекалено оразмерен за да не се губи от комфорта на машината!
Подовата Перфера в спалнята (14.5м2) направи два дефроста за 3 часа, като и двата пъти заскрежен целия. 35ZSX-W още не е размразявал нито веднъж, като дори крета на 250-350W в 45м2. Външна - 0гр., над 80% влажност. Поддържат еднаква температура - 23.5гр. Просто за справка какви са възможностите на машината. 20 и 25ZSX са със същия хардуер.
Този пост е редактиран от rosswen; 05-12-23 в 22:20.
Е... Дефрости на +4. То остана и да има.
Въпреки,че съм виждал и при наф +10
Тъкмо разглеждах отново моделите на MHI и ми направи впечатление, че има 2 модела Diamond (предимно при големите машини) - ZSX и ZR. Някой може ли да посочи каква е разликата между 2-та Diamond-а и кой би бил по-добрия избор?
Този пост е редактиран от rosswen; 10-12-23 в 17:22.
ZSX от 2 до 6.3 киловата
ZR е от 6.3 до 10
Това за размерите го видях, мисълта ми е, дали чисто хардуерно/софтуерно са едни и същи машини или се различават ?
Това също го видях. Въпроса ми е конкретно насочен към "карантиите" - топлообменници, компресор, датчици, електроника и т.н.