Здравейте. Притежател съм на SRK20ZSX и от както е сложен само проблеми. Сменяха 2 пъти платката на външното тяло и веднъж мотора на перката на външното тяло. След това се появи някакъв друг проблем с дистанционното (може би?), но гаранцията не го покривала. Проблемът е следния - при опит да се извърши каквато и да е операция с дистанционното (промяна на температура, сила на струята и т.н.), излиза една нула, започва да мига и известно време не приема никакви команди, след което нулира всякакви зададени настройки. Сякаш се рестартира и след това захапва, но след известно време пак същото се получава. Не мога да кажа, че се случва и рядко - по няколко пъти на ден. Прикачвам снимка, а на линка по-долу може да видите и видео от поведението на дистанционното.
Въпросът ми е дали някой може да преведе какво точно се случва и какво бихте ме посъветвали да предприема? Проблемът в дистанционното ли е или може да е нещо с вътрешното тяло? Има ли вариант за диагностициране? Ново оригинално дистанционно струвало 250лв, а в интернет намерих и някакви алтернативни за по 30лв, но на тях пише, че са съвместими с модели RLA502A704S, RLA502A704A, RLA502A704C, а на моето пише само RLA502A704. Има ли шанс да сработи?
https://easyupload.io/2vvbdo