Почивам днес, та волю-неволю следя и работата на "любимият си Михо". Това докато си гледам мъжката работа, хаха.
Естествено, че ох(ф)на, в тая "люта" зима, точно в 12.19ч. Далеч преди него, другият Офелий зацикли в он-офффффф (Роска, не плагиатствай!).
Случайно го хванах, та останах чинно при него през следващите няколко минути.
Не зная колко е мързелувал. При събуждането, съвсем плавно развъртя до 620 вата, за около минута и половина, на най слаба степен на вентилатора. Температурата беше спаднала с 0.2 градуса, под зададената 22. Веднага започна да сваля натоварването, като при достигане на 22 градуса, климатикът беше на минимум. Външна Т- 11.4 градуса.
Няма никакво "избичване" или изсилване, както се изразяват някои хора. Всичко се случва съвсем плавно и постепенно, както би се очаквало от машина в този клас. Перфектно написан софт, според мен. Циклите Он-Офф, лично мен не ме притесняват, защото знам, че по добре е да спре, вместо да "бичи" в неефективен "минимум" режим. Вчера не е Офкал, та утре сутрин ще имам мат'риал за сравнение на ефективността на минимум, както вчера и режим "Вкл-Изкл", днес.
Единствено признавам, че някои биха се чувствали не съвсем комфортно, от движението на клапата.
Наслаждавайте се на живота, през Новата 1.......2022г., щото нямате друг избор!
А бе, тая тема да не е прокажена, та изведнъж секнаха талазите от мнения?!!