Страница 22 от 22 ПърваПърва ... 12202122
Резултати от 316 до 319 от общо 319
Like Tree62Одобрявам

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Ако е към мен въпроса, не не съм засичал нищо, освен през приложението разход на енергия. Работеше незабележимо до онзи ден! Надявам се да продължи така и след ремонта

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Сутринта забелязах нещо учудващо в показанието на ватметъра, към който е закачен AY42 докато работеше на охлаждане. По принцип не съм го виждал под 80-90W, а в този момент показваше 30W, след това слезе на около 20W и там се задържа. Не знам някакъв бъг във ватметъра ли, но климатикът си духаше леко охладена струя и навън се въртеше вентилатора.
    След това реших да спра захранването и след малко да го пусна отново, като след няколко минути слезе под 100W, но повече не видях тези 20-30W...

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Изключил е компресорът. Консумацията най-вероятно е била от външния и вътрешния вентилатор. Случва ми се на Хевито от време на време.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2024

И на мен ми мина през ума този сценарий, обаче вътрешният вентилатор си продължаваше да работи на зададената скорост и буквално минаха няколко минути, докато стои на 20W, и според мен си духаше леко хладна струя. Вярно че трябва да мине малко време, за да се затопли вътрешният топлообменник, но прекалено много време мина, а струята не ставаше със стайна температура. Компресор не мога да кажа че чух навън, но той на ниски обороти е по-тих от перката.
    Това го виждам за първи път, но в други моменти ми е правило впечатление, че когато тръгва, понякога има едно кратко задържане на 20-30W. Предполага се, че компресор няма как да работи при подобна консумация, освен да ми се е паднал такъв със скрит супер еко режим на 1hz или се е стреснал, че ще го заменя с Мидея
    Сега го спрях докато беше на охлаждане и учудващо дълго продължава да духа охладен въздух, толкова килограми явно не се стоплят бързо и това ще е обяснението. А защо продължаваха да въртят и двата вентилатора онази сутрин не е много ясно - японска инженерна мисъл ще да е...
    Този пост е редактиран от casal; Вчера в 00:03.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 22 ПърваПърва ... 12202122

Подобни теми

1. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 46
    Последно: 28-01-23, 12:15
  2. Новата LN серия на Mitsubishi Electric е вече налична
    От Mega във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 128
    Последно: 19-11-22, 22:08
  3. Mitsubishi Electric LN серия
    От dimovdid във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 17-02-22, 23:51
  4. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA - Моля за мнения...
    От PlamenIordanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 14
    Последно: 19-05-12, 15:09
  5. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От maikl във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 16
    Последно: 08-11-07, 14:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе