Страница 21 от 21 ПърваПърва ... 11192021
Резултати от 301 до 303 от общо 303
Like Tree60Одобрявам

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Качих и обещаното видео под формата на таймлапс забързан 200 пъти. Това е малко над 4 и половина часа интервал при външна температура около 0гр според мой термометър, докато прогнозата в момента може да показва 1-2гр по-ниска температура, както съм писал за подобен интервал няколко поста по-нагоре. Мисля че нямаше мъгла в този момент, но пък има влажност и ако температурата не е толкова ниска като на предното видео, изкарва повече време и натрупва повече скреж.
    Компресорът работи под 4мин, докато го размразява.
    А изображението на видеото е дело на чувството за хумор на изкуствен интелект. Работата по видеото обаче е изцяло моя.

Този пост е редактиран от casal; 24-03-26 в 17:45.
    GLARYS и Palev харесват това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Климатикът (AY42) започна да изключва чак вчера откакто се затопли, но се държи отворена врата, което помага естествено. Обаче забелязах нещо интересно като го сравнявам с работата му преди година в подобно топло време. Преди слизаше под 150w както съм писал, а сега не иска да слезе под 170-180w. Това го забелязах още преди да настъпи тази зима, когато не бях направил мода и няма как да е свързано с него, а и няма логика. Единствените промени за изминалата година са саниране на цялата сграда, а вътрешното тяло е монтирано на външна стена, която преди е била по-студена.
    Сега каква точно е логиката да се случва така нямам представа и елементарната логика е по-скоро обратната - около студена стена да работи с по-висок минимум, но се получава обратното, около затоплената стена с 12см eps изолация работи с по-висок минимум. Моето предположение е че е свързано по-някакъв начин с конвекция и движение на затопления въздух около студени/затоплени повърхности, но и с конкретното помещение. Все пак измерването на температурата от датчик близо до тавана е компромис в определени помещения.
    Иначе е способен да слезе и по-ниско, както съм го виждал преди санирането, а сега когато стартира след спиране и преди да свали клапите, пак така вдига постепенно от 100-120-150w. Та рекох да го споделя като вид доказателство че реалния минимум зависи и от условията на помещението явно.
    Сега ми стана любопитно с какъв минимум ще работи с тези устройства с термометър, който измерва температурата, където бъде поставен в стаята, а не горе във вътрешното тяло...

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

С НОМЕ приложението, няма самоволно обръщане от топло на судено. За сега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 21 ПърваПърва ... 11192021

Подобни теми

1. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 46
    Последно: 28-01-23, 12:15
  2. Новата LN серия на Mitsubishi Electric е вече налична
    От Mega във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 128
    Последно: 19-11-22, 22:08
  3. Mitsubishi Electric LN серия
    От dimovdid във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 17-02-22, 23:51
  4. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA - Моля за мнения...
    От PlamenIordanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 14
    Последно: 19-05-12, 15:09
  5. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От maikl във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 16
    Последно: 08-11-07, 14:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе