Може би се означават с японка облечена в шуба при минус 5 градуса и по къс ръкав усмихната при плюс 5
マイナス5度摂氏
Може би се означават с японка облечена в шуба при минус 5 градуса и по къс ръкав усмихната при плюс 5
マイナス5度摂氏
Много добър реален минимум.Малко машини на 220 в ,могат да се похвалят със 185 в. консумация и то при отрицателни температури.При мене примерно ниския ми клас на Samsung под 220 в. не съм го виждал да пада.
И най-хубавото е че работи така продължително, например от вчера е по топло около -2 до 0 градуса днеска работи само на 180-185 вата без да е изключвал и дефроствал. Външното тяло е много безшумно.
Моята 12-ка сега в студовете под 300 вата не може да падне.
При мен в момента заваля лек снежец.
Външна температура според метеостанцията -3°, влажност 67°, точка на оросяване(скрежасване) -9,2°, консумация 615 вата. Вътрешна температура ~25°, външното тяло работи много тихо и плавно, вътрешното и то. Дефрости 0, странно защо и питата не побелява. Чудя се дали е нормално?Сложих датчик пред външното тяло, показва -4,2° на изходящата струя.
Сам си си отговорил:
-4.2 > -9.2
Мда, и ние сме доволни от 12PKE и 12QKE. И да, мудничко реагират, ама за сметка на тва, не са от жалените, като изключим че PKE-то е набичен, кога няма кой да запали големия котел /парното/![]()
Влезе ми мухата да се опитам да модна моите етерии, вече са на 4 години и мога да си експериментирам.
Някъде имаше описано като процедура, но не мога да го намеря, поне имам спомен, че го четох навремето.
Моля ако не се затруднява някой да даде едно рамо, ако въобще има смисъл де.
Е чакам да се отзове някой, който го е правил
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...B8-19-a-7.html
От пред последния коментар нататък.
Има писано много, ефект има много добър заслужава си отвсякъде.
С Червено е нарисуван резистора където трябва да се сложи двата края на резистора в двете букси на тръбния датчик. Паралелно свързване! И така ако не разберете по добре не пипайте!
![]()
Този пост е редактиран от mystikalrs; 26-01-18 в 12:07.
Този пост е редактиран от avast3; 26-01-18 в 12:38.
Демек да чакам?
В Сф онази вечер падна до -12, но едва ли ще има нови ниски градуси тази зима. На мен за дефростите ми иде реч.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk