При изключен климатик клапата се отваря ръчно.
Тук колегите са дали обяснение как става почистването.
https://forum.setcombg.com/климатици...tml#post802882
При изключен климатик клапата се отваря ръчно.
Тук колегите са дали обяснение как става почистването.
https://forum.setcombg.com/климатици...tml#post802882
При Е09ПКЕ стана електрода е почернял и го чистя. Проблема е, че при Z12SKE електрод не се вижда а само пластмаски.
HV модулът и генераторът на отрицателни йони при SKE са от лявата страна над еко-сензорите.
Нямам достъп без да разглобя вътрешното тяло като гледам, ако го направя пада ли ми гаранцията? Как мога да кативирам nanoe g да стартира по подразбиране. Сега по подразбиране nanоe g e изключено.
По-добре не го пипай, ако спре да работи тогава има причина да го разглобяваш и да го чистиш.
При новите модели по подразбиране е изключен генератора на отрицателни йони, трябва да се разровя в сервизното, да видя има ли опция да бъде включен при стартиране.
Какво е усещането при използване на nanoeg? Климатикът в колата ми има nanoeg, но не усещам нищо по-различно от климатици на други коли.
Извинявам се за въпрос ,но каква е колата ?
Ако искаш може и да не ми отговаряш .....малко личен е въпроса
За усещане много зависи .
При някой се усеща една специфична миризма .....няма как да я пропуснеш и неусетиш
При други се усеща свеж въздуха.
При трети нищо не се усеща
Аз лично не съм усещал Nanoe-G. Според мен е важно да работи, не да се усеща.
Ако застанеш пред него мирише на свежо, един малко специфичен мирис, както мирише след дъжд на озон. Другият ефект е, че премахва миризми и цигарен дим. Примерно ял си риба, пушил си цигари, включваш и след минути миризмата изчезва. Даже миризмата на ароматизатори премахва.
Моето е постоянно включено,но не винаги го усещам и незнам в действителност върши ли някаква работа.
Дали е възможно след изкл на климатика и настройка тих режим при вкл да тръгне пак на тих режим?
Същото е като Нано Г .
След изкл и повторно вкл не тръгва автоматично ,както е бил преди изкл.