Мисля ,че много ме мислиш ...не знам да благодаря ли ,че се притесняваш за мен !
Ако го сменям ще си взема най-вероятно FH ....там нямам проблеми.
За тези с йероглифите не искам да влизам в спор.
Първо нямам такъв (не мисля и да имам) за да изкажа обективно мнение.
Второ ако искам и се напъна ще си внеса един контейнер и ще сравнявам ....пък и пари ще изкарам.
Трето колкото и тривиално да звучи аз на техника не робувам .
Не ми хареса нещо (в случая може да работи както производителя е искал, а просто аз да имам различно от него предпочитания) сменям го и това е .
П.П.
живота е твърде кратък та да се занимавам и нервя с климатика.
Той трябва да ми служи не обратното.
Доста силно впечатление ми прави тенденциозното хванеле на Японките и хулене на другите!
Всичко това е от едни и същи хора! Дали е целенасочено и с задни мисли?
Ще оставя всеки сам за себе си да прецени!!
Този пост е редактиран от avenger; 01-09-17 в 22:34.
Как прецени, че "хваленето" е тенденциозно, като не си виждал какво представляват и как работят? Би ли дал пример за хулене на "другите" от потребител на "японка" или лаф да става. Тези хора, които визираш са обикновени потребители нямат задни, а само предни мисли. Пак да попитам: защо даваш оценки за техника, която не познаваш? Това, че за теб е трудно да си служиш с ДУ с йероглифи не означава, че и с другите е така. Със здраве!
Изказах мнение като потребител!
Затова съм казал,че не искам да влизам в спор ,защото нямам такъв!
Това което имах да кажа го казах.
Нека да не разводняваме темата и да се пише само за Панасоника.
Какви оплаквания има и какви проблеми, какви предимства и така.
П.П
Откакто се роди малката явно ми е много скучно и вися в форума време да мине.
Аз съм си така.
Запаля се по нещо и след 6 месеца до една година ми омръзне и почна нещо друго да правя като хоби.
ОК, но нека изказваме мнения като потребители на собствените си машини, а не да се изказваме за машините на другите, машини, които не познаваме и в стил "Не знам как ама не е така". Или: "Те такова животно нема". Приятна вечер на всички.
По принцип си се заял с Рафайлиев,откакто писа за иероглифите. Не мога да разбера с какво лично те е обидил. Като пишете за европейките, че са прахосмукачки, става,а сега не.Вярно, че аршина има два края ама не така.
Не мога,не искам,не знам,не трябва, се пишат отделно!!!
Този пост е редактиран от avenger; 01-09-17 в 22:36.
Ми какво се драчите тогава.... радвай се на Мъдейте, никой не те насилва за ДУ с къщички. Аз съм виждал и едното и другото, та поради това мнението ми е малко по-обективно. Капиш?
Защо не в 7 м^2, с този минимум?
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Радвам им се,защото работят и топлят до -20.С тази Мъдея миналата зима топлих хол 20 квадрата.Май са оплакваше ти по едно време от твойте клими,или забрави.Капиш?
- - - - - - - - - -
Въпросът е принципен.Всичко тръгна от постът за иероглифите,но както и да е.Живи и здрави.
Този пост е редактиран от toto4ev; 30-08-17 в 23:03.