SKE също е на R32
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
SKE също е на R32
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
2016 A+++/A++ 2017 A+++/A+++ По спецификация. Като почна да го ползвам ще кажа.
1599лв.
- - - - - - - - - -
Защо? Миналата година ми монтираха пак от Технополис Z12SKEW и нямам проблеми или забележки.
Монтажа ще бъде извършен от Мегаелекторникс Варна (миналата година пак те са го извършили).
Този пост е редактиран от TODD; 15-10-17 в 11:22.
Новият модел е с нова модификация на компресора 4 полюсен, докато всички предни модели са 6 полюстни за 9-ката и 12-цата.
Задължително вякуумиране искай, че от Технополис Русе не правят на никой а продухвали с фреона на климатика, ако не настояваш, после защо не топлили машините.
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...4TA9dC7QsO-ILE
В сервизното на 109 страница е дадено това, за което питаше преди - как може от опциите да се програмира нано-джито да бъде включено по подразбиране. Но според мен не е желателно да се пипа в тези скрити менюта, защото доста неща могат да се объркат случайно.
Да, от дистанционното. От бутона SET, който се натиска с клечка.
Номер 55 без да е пипан през 3hz ли е или 7Hz. номер 58 и 59 за подряването на компресора ли е или нещо друго?
Малко инфо за Панасоника от мен.
На отопление е по-тих от охлаждане.
Нагласен е на 22-23 градуса и ги държи що годе точно с разлика от 0.5 градуса +или -
Климатика работи на тих режим и работата му е незабележима.
Това което ми харесва ,а и на жената е че струята е топла.
Прави чести ОНН оффф защото стаята е малка и с много малко топло загуби.
При ОНН и ОФФ никакви звуци ,преливане ,пукане .
За момента съм доволен взех го да е тих и да има йонизатор в момента и двете условия са изпълнение
Гледам че в един техно магазин са на промоция. Привърженик съм на Панасоник от доста време. Предстои ми покупка на 3 климатика. Бях се насочил към тези хевита, но с тая промоция се разколебавам. Два ми трябват за 12-15 кв. спални и един за хола 24 кв. Гледах тези две хевита и се разколебавам кое е по добре?
Климатик MITSUBISHI Heavy SRK / SRC 20 ZMX-S
https://*********/hiperinvertoren-kli...tu-klas-a.html
Тук ме хвана имам го едното Митсубиши ГХ същото ,но е в спалня.
Според мен Митсубиши то е доста по добро от Етерията.
За спалня 12-15 кв си или за 7ца или най-много 9 ка....пак зависи от изолация и от къде си .
Още не е зимувал при мен Панасоника и не искам да те подведа.
За момента съм супер доволен .Чувам ,че по -10 почвал да дефроства през 40 Мин ,но не мога да го твърдя.
И да го прави не ми е голям проблем (поне така си мисля) .Ако нещо има решение на проблем и в форума е писано за него.
Джак е в час с това и може да ти каже как става да дефроства когато трябва.
За хола аз бих сложил FH25 -35 пак зависи от загуби ИТН.... по климатик е от тази етерия.
За спалните защото са малки Панасоника щом си го харесал
В стария ап, оставих една 9-ка qke и като цяло ми харесваше (като изключим огромните загуби на помещението), работеше си нон стоп и наистина често дефросваше. Май-май ще пробвам мицубишитата... Пусто от едно време ми е останало в главата, че панасоник са символ за хубави климатици.