Първоначално публикувано от
TODD Вчера ми монтираха
ETHEREA 2017 CS-Z25TKEW (9-ка) най накрая след като чаках 1 месец за монтаж.
Мога да кажа, че техниците от
Мегаелекторникс Варна си свършиха перфектно работата както каза колегата задължително да го вакуумират направиха го без да се налага аз да им казвам. Носеха си прахосмукачка обраха боклука.
Имам само една забележка вместо в 9 сутринта дойдоха в 2 след обед но на фона на перфектният монтаж това мога да го пренебрегна. Сега впечатленията ми от климатика спрямо другия ми климатик в кухнята
Z12SKEW (модел 2016) външното тяло е по-малко еднакво тихи са и двата и изглеждат на външен вид еднакво. Вътрешното тяло е с еднаква големина като модела от 2016 само, че тази година е бял мат, а миналата беше бял пиано лак
и те изглеждат еднакво на външен вид. 2017 модела е една идея по тих може и да си въобразявам.
Дистанционното е едно и също. Понеже за първи път монтираха този модел им беше интересно и му гледаха характеристиките на компресора с уреда с който вакуумираха (не му знам името)
първо на топло после на студено. След като свършиха ги попитах дали си отговаря на характеристиките отговора беше, че бил една идея по-добре от това което пишат на хартия Panasonic за модела.
Сега остава да видя как ще се държи през зимата но както казах по напред в темата миналата зима нямах проблеми с модела от 2016.