Някой мож и да ми каже как да накарам Панасоника да дефростне ?
Задай по висока температура и ако външните условия са подходящи, машината ще има предпоставка за дефрост.
Така не става.Пробвах 30 градуса и powerful с ответен прозорец.
Ццццц не ще гадината .....после много дефроства ли Панасоника .
Целта ми е да си изчисти топлообменника.
Пуша над него и целия топлообменик е в пепел и ме дразни чисто визуално като се покажа на прозореца.
Горе капака си го чиста през 2-3 дни .
Ще има, ама по-късно, както става в последните години.Вече няколко години си ходя за риба до края на декември без зимния НОРФИН/зимни дрехи/, а януари вече съм с него.
чакай да дойде зима ,ще видиш дефроства ли или не при +17 малко трудно да го накараш ..
Ме тук е около 4 градуса има лека мъгла ( може и смог да е ) влажност около 80%
Все пак няма ли някаква комбинация от копчета за дефрост
Я го спри за малко и го пусни пак, да видим дали ще стане.
Ми не знам, мина ми като идея през акъла.Да речем за 5,10 минути и после го напъни на макс.
Покрий с домакинско фолио изпарителя отзад и отстрани, да не минава въздух. Вкарай сензора за външната температура в чаша с вода от хладилника. Пусни го да топли и отвори прозореца. Изчакай 5 минути поне. Не се еб@в@й много често с това, защото трупа грешки.
Успех!
Като хване студът и въпроса ще е Как да го накарам да спре да дефроства? Изчакай малко небъди нетърпелив, повярвай ми тръгват по часовник.
Не ми се занимава вече .
От сигорно 1 час работи на макс на отворен прозорец и не ще гадината .
Както казват някои в форума топли улицата .
Стига ми толкова хоби за днес .
Лека вечер на всички и благодаря
чакай сега ,нали много читав беше а при първото захлаждане почнаха оплакванията хората са казали пилците се броят напролет