Страница 10 от 36 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 530
Like Tree113Одобрявам

Климатици LG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Климатици LG

S12AQ e външното тяло и в момента е най-доброто външно тяло на LG с двоен топлообменник, EEV и BLDC компресор. Към него най-вероятно закачаш някой арткул или "Маестро"??
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1322743020[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от deian
    За 1500 лв има къде-къде по-добри марки и модели. Лично мнение.
    Марки и модели които отдавна масово произвеждат в китай и се стремят да извлекът максимума от вече позавяхващата им слава на качествени производители набивайки високи цени за съвсем не толкова качествени модели ... от тази гледна точка това външно тяло превъзхожда повечето от моделите на другите марки в този ценови клас... а и са го пипали корейски ръчички.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    За 1500 лв има къде-къде по-добри марки и модели. Лично мнение.
    Спрял съм се на това, щото като показатели много добре, харчи 980 W само,

Имах предвид този модел http://www.clima-services.com/bg/kli...rni/lg/s12aq-/

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от mitak1969
    Спрял съм се на това, щото като показатели много добре, харчи 980 W само,

Имах предвид този модел http://www.clima-services.com/bg/kli...rni/lg/s12aq-/
    980W но това е средна а не са дали минимална и максимална сигурно или ги нямат или ги крият. Само за сравнение при Фуджицу 12LGC беше с такава консумация дадена по каталози а максималната достига до 1600W.

5. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

По принцип казано не за конкретният модел когато виждаме, че даден модел климатик има малка потребляема електроенергия, какво трябва да ни говори това, че ще харчи малко пари тоест, че е икономичен или че е маломощен?

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Мдаа модела се казва Местро и е може би няй добрия климатк на LG, в момента същото външно тяло използваме и в ART Cool Сериите, вземай смело климатика си струва.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от cooler
    Мдаа модела се казва Местро и е може би няй добрия климатк на LG, момента същото външно тяло използваме и в ART Cool Сериите, вземай смело климатика си струва.
    Благодаря, ще го купя

8.  

9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

За мен в този ценови сектор(1400-1600 лева) мицубиши и панасоник е по-доброто, особено като се има предвид сервизното обслужване на LG...
    Защото в цената е калкулирано и 2-годишното безплатно сервизиране на климатика, заедно с транспорта демонтажа и монтажа(ако се наложи).

Ако става въпрос за модели под 1000 лева, тогава мога да приема, че за това което плащаш получаваш LG.

10. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от justify
    особено като се има предвид сервизното обслужване на LG...
    .
    И какво муе на сервизното обслужване на LG Ако визираш темата с климатика във Ловеч Там корифеите от небеизвесната Техноклима изядоха л....та Само не мога да си обясня малко не адекватната реакция на оператора от националния телефон който не е приел поръчка за ремонт а го е засилил към пак към монтажната група Но да си призная незнам как са правилата при ремонт на климатици Колегата cooler може да даде яснота Да ти е известно случайно че като получиш заявка от коолцентъра на LG за ремонт на тв над 26 инча или едра бяла техника имаш време за реакция 24 часа да посетиш клиента и да пуснеш заявка за части И си сигурен че до 5-6 дена частите са при теб и клиента е доволен Това е една от малкото фирми които правят обратно позвъняване на клиента за да го попитат дали е доволен от сервиза който го е обслужил

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

fishev към теб и че си помогнал за конкретния случай, обаче важни за мен като потребител са фактите и .
    Междуфирмените отношения не ме вълнуват-коя фирма не си е изпълнила договорните ангажиментите към вносител/предствител за Бг си я тяхна работа, неустойките също.
    Обещанията, анатемите или заклинанията на търговци/хора имащи интерес също не е важно.Важно е какво казва потребителя: https://forum.setcombg.com/index.php/topic,53152.0.html

12. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

mitak1969 аз ако трябваше да избирам климатик до 1500лв. бих се спрял на този:
    http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...c-ge-35va.html

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Доста л...на се изсипаха и доста други марки се изръчкаха в темата на LG ... благодаря на г-н Фишев за подкрепата.
    Колкото до господина от VIMAX с митсубишито не е почтенно да се разлепя стикера от климатик монтиран от колега за да го окичиш със собствен...

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

zdraveite iskam da vi popitam za edno LG CA12 AWR s ogledalno vatre6no tjalo povredi se platkata na van6noto tjalo zamenix j s nova no sled tova ne iska da tragva v rejim otoplenie vzex platka i na vatre6noto tjalo zamenix j i neja no uvi otnovo ne tragva na rejim otoplenie mola pomognete ako njakoi ima re6enie
    Във форума се пише на български език!

16. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ами нямаш ли фирма която да го обслужва сервизно??Тази от която си го закупил???

Иначе cooler и dkolov са хората от форума, макар, че след този пост « Отговор #52 -:9.11.2011, 18:47 » от тази тема https://forum.setcombg.com/index.php...,53152.42.html cooler се покри и цял месец го нямаше да отговори на този потребител защо силно рекламирания телефон 070015454 за "Спешна климатична помощ на LG" бъзика потребителите вместо да помага.И вчера не пропусна "шанса" да се оплаче че "LG били заляти от ла**на" -еми то като хвърляш нагоре(или по другите https://forum.setcombg.com/index.php/topic,53152.0.html ) се връща към теб...

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    mitak1969 аз ако трябваше да избирам климатик до 1500лв. бих се спрял на този:
    http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...c-ge-35va.html
    Не ми се отваря линкчето

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Justify продължавам да мисля че имаш някакъв личен проблем с ЛГ , колкото до дефекирането точно от твоите цитати се вижда че идва от теб.
    По отношения на случея с Краси не съм се намесвал защото при нас така и не достигна оплакване от не коректен сервиз което заедно с факта че близо един месец Краси не използва този телефон ме накара да мисля че или не е използван или че не е било обяснено че освен повреден климатик има и забавяне в сервизирането! При което реакцията на колцентъра да обясни къде е най-близкия сервиз е нормална.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 36 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе