Страница 9 от 36 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 530
Like Tree113Одобрявам

Климатици LG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

Re:Климатици LG

тази академия е създадена, за да може да се представи LG по-добре на публиката, което да доведе автоматично до увеличаване на продажбите, желателно е да се посещава от хора, което са достатъчно напреднали, че да се възхитят от изложеното без да могат да вникнат в същина и да забележат недостатъците, които така си и остават скрити и се изявяват най-вече в реални условия на работа
    според мен подобни начинания са доста полезни, но докато човек не се оцапа както трябва с масло морето му е до колене
    от други постове на cooler бях останал с впечатление, че той е научен работник с голям практически опит, пък се оказа, че работел в LG

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Ха - ха, ценен кадър тоз cooler бре :-)

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Разбира се че целта на академията е да популяризира продуктите на LG колкото до недостатъците - 100% щастие няма, но от друга страна LG е единствената компания с климатичен отдел в БГ и на тази база се опитва 3 годишната заводска гаранция да не е нещо имагинерно, всеки един и най-вече климамаркет ще се съгласи че навременната подкрепа от производителя спетява нерви, имидж и много пари!
    Колкото до газенето в масло има марки при които се гази по-дълбоко, а има и такива при които поне за момента се цапат само пръстите.
    Научен работник - не, голям опит със сигурност и да работя за LG благодарение на което мога да предложа много възможности за съвместна работа! (друг е въпроса че времената са трудни и няма много работа).

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

моля пуснете линк към каталога за 2011та.

може и към някоя ценова листа където ги има повечето модели.
    честно не можах да намеря нищо по-ново от 2009-та.
    едит :
    http://www.klimatici-lg.com/download/2011_EU_RAC_CE.pdf

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Е това е каталога за 2011 утре ще ти пратя на лични ценова листа на някой от вносителите....

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от cooler
    Е това е каталога за 2011 утре ще ти пратя на лични ценова листа на някой от вносителите....
    ще съм благодарен има интересни модели либеро-то специално които не ми излизат в бг гооглеа.
    cs24aqu e24sq - тия по специално. ако ги внасят.

интересно и какво са измислили за контрол на влагата в Маестро модела :
    Moisture Cooling
    Discomfort caused by dried nose and throat is one of the key reasons for not buying an air conditioner. To
    overcome this problem, a new operating algorithm was developed for MAESTRO to control not just
    temperature but also humidity. While other air conditioners remove moisture during operation, MAESTRO
    reaches the desired temperature while maintaining a comfortable humidity. The function is especially
    desirable for people with respiratory problems and those concerned with dry skin.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Помощ,някой има ли наблюдение върху LG CS-12AF(NH0) / S-12AF(UH0),изгодна оферта ли е с безплатния монтаж в Т.М.,с какъв компресор е ,ще го ползвам основно за отопление.

10. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от dimlubnik
    Помощ,някой има ли наблюдение върху LG CS-12AF(NH0) / S-12AF(UH0),изгодна оферта ли е с безплатния монтаж в Т.М.,с какъв компресор е ,ще го ползвам основно за отопление.
    В молбата ти за помощ има доста недоизказани неща и въпросителни на които ти трябва да отговориш и едва тогава да попиташ.

Това, че някой ще ти каже "добро е" не означва, че ще те стопли зимата.Има теми в които е писано за оразмеряването , така, че прочети там какво пише и ела попитай отново.

АТ серията е по-добра според мен.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Това, че някой ще ти каже "добро е" не означва, че ще те стопли зимата.
    Това ще го запомня. В тази връзка - dimlubnik, що не си намериш фирма, която да ти препоръча и монтира климатик, съобразно твоите потребности и възможности, та после да има кой да носи отговорност. Сега мога да ти изсипя 10 предложения за модели и марки, но ако ме послушаш и после не си доволен се питам - къде ще ме дириш тогава, та да ме набиеш?

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Цитат Първоначално публикувано от justify
    В молбата ти за помощ има доста недоизказани неща и въпросителни на които ти трябва да отговориш и едва тогава да попиташ.

Това, че някой ще ти каже "добро е" не означва, че ще те стопли зимата.Има теми в които е писано за оразмеряването , така, че прочети там какво пише и ела попитай отново.

АТ серията е по-добра според мен.
    Става за помещение 20кв.м,височина 2.65,северозападно изложение с топло изолация и ПВЦ дограма,още преди да задада въпроса ми беше ясно,че става,но аз исках помощ от хора който са професионалисти или най малко са го ползвали миналия зимен сезон.Благодаря

13. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от avast3
    dimlubnik, що не си намериш фирма, която да ти препоръча и монтира климатик, съобразно твоите потребности и възможности, та после да има кой да носи отговорност. Сега мога да ти изсипя 10 предложения за модели и марки, но ако ме послушаш и после не си доволен се питам - къде ще ме дириш тогава, та да ме набиеш?
    Там е работата, че ако бъде " консултиран " от фирма има в пъти по-голям шанс да бъде недоволен, че и одран, и отново може да се оплаче на арменския поп ( комисията за защита ). А тук, най - малкото ще получи безкористни мнения, а ако има късмет, дори и по-компетентни

14.  

15. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от avast3
    ... Сега мога да ти изсипя 10 предложения за модели и марки, но ако ме послушаш и после не си доволен се питам - къде ще ме дириш тогава, та да ме набиеш?
    Търговците във форума са пасивни в случая и не дадоха досега предложения за нещо по-добро на подобна цена. Давайте предложенията за други модели и марки, че да сравняваме и избираме.

16. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Въпроса беше за определен модел. Търговците и не само с право си мълчат. Има писано много в темите за LG и за климатик от подобни вериги.

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте, мисля да си купувам този климатик LG S12AQ някъде около 1500лв. някой ако го притежава да сподели впечатления, ще съм благодарен и на мнения от специалисти, благодаря :rolleyes:

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За 1500 лв има къде-къде по-добри марки и модели. Лично мнение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 36 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе