Ако LG бяха пуснали този модел H12MW с около 20% назад от цената му( 2к), ситуацията щеше да е много по-различна...
Ако LG бяха пуснали този модел H12MW с около 20% назад от цената му( 2к), ситуацията щеше да е много по-различна...
Съгласен съм, но Касапа е прав за позиционирането. Адски прав...
все пак мисля ,че е малко надценен явява се по скъп от топ моделите на утвърдени производители на климатизатори което го обрича на непродаваемост ..
Е не са чак толкова непродаваеми миналата година си се продадоха доволно като за 2К лв. климатик и доколкото знам и по магазините е попривършил в момента ... поне миналата седмица имахме запитване за Атени 12кБту.... ( то не че можем да доставим защото чакаме новия модел)... В този ред на мисли тази година ще има и Nordic модел прозводен на H12MW но донапомпан.. като имам повече инфо ще го споделя.... ама и цената ще е нордик вероятно![]()
Може ли да ви помоля за мнение за този модел LG E09EK.NSB/E09EK.UA3 :: Инверторни системи :: Инверторни системи :: Климатични системи :: Климатици :: Technomarket Bulgaria - прочетох, че бил от новите модели и съм се спрял на него, май ... а и е с включен монтаж! Ще се ползва за стая 14 кв. м, около 37 куб. м, предимно през лятото, но все пак мисля,че ще върши работа и преди да са паднали температурите под 0-та?!? Мерси предварително!!!
Ами най-вероятно не, но целта не е да се заяждаме,а да си помагаме - кой от каквото разбира![]()
Извини ме, ако това което съм написал е прозвучало като заяждане.
Няма проблем! Все пак кажи нещо за конкретния модел - ще свърши ли работа? 900 лв е тоталния макс на бюджета![]()
Ако ме питаш мен, за 900 лв. бих си взел друга машина, на друго напрежение...
Гледам в сайта на LG, вече има H09AK. Каква е разликата с MW?
Ааа Оk,
H12AK e новия модел съобразен с етикирането по новите ЕУ изисквания за сезонните магииза да покрива "А++++++++"
и мисля че е с оригинални филтри на 3М .... иначе честно казано е същия хардуер като H12MW,
... както съм казвал и преди климатика е уникален и е един от най добрите в момента на пазара
Май има някаква разлика с контрола на мощността на компресора като на DAISEIKAI 6..