Страница 18 от 110 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2008

Re: Климатици SANYO

Слагай вент. и темп.на макс и виж дали топли! А за скърцането и шума май е само при твоя!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не зная защо, но консултантите в магазини за 100-волтови климатици винаги надценяват машините. Мощен, хубав, но все пак трябва да отговаря на помещението.

4. Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Не зная защо, но консултантите в магазини за 100-волтови климатици винаги надценяват машините. Мощен, хубав, но все пак трябва да отговаря на помещението.
    Извинявам че може би го пиша не на място но е крайно време да отворите една тема точно за тези разлики
    защото и аз сега разбрах че съм си взел 9 а исках 12, става дума за Sanyo DK25T
    добре че помещението ми е около 15 м2

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, че тя е идеална за помещението ти - имаш по 75 вата на кубик.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Писано е на много места във форума,просто трябва много да се чете,или да се пита преди покупката.Хубавото на форума е че много бързо
    можеш да получиш отговори от много хора,по-голямата част от тях безпристрастни.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivostoyka
    Извинявам че може би го пиша не на място но е крайно време да отворите една тема точно за тези разлики
    защото и аз сега разбрах че съм си взел 9 а исках 12, става дума за Sanyo DK25T
    добре че помещението ми е около 15 м2
    От какъв зор пък ти е трябвала 12-ка, като ти трябват 2,6 kW, а ти имаш 3 kW със Sanyo DK25T. Свиркай си, по-голям не ти е трябвало!

8.  

9. Тук е от
    Apr 2008

Става дума по принцип , на мен ми е достатъчен, но както се вижда има и прецакани
    приключвам с този въпрос тук

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Всичко идва от различните обозначения на машините и "експертните познания" на продавачите в магазините.Но все пак на отопление го докарваш до 10-ка по номинал.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

12. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Бургас

Амин angel

13. Тук е от
    Sep 2008

Mmitaka, преди почти 2 месеца ти изпратих лично съобщение точно по въпроса за ръководствата, но ти така и не ми отговори. И явно понеже аз не знам как да се свържа с теб, ще те помоля да ми пишеш на мейла.

14.  

15. Тук е от
    May 2008

Може ли някой да каже колко често може да се включва йонизатора. Благодаря предварително.

16. Тук е от
    Jan 2008

Oт месец септемри притежавам Саньо ЕХ36Т - 100V. Същия закупих от гр. Пловдив. Твърдя, че климатика е много добър и с всякакви естри. От сега мога да кажа, че няма да имам проблеми през зимата тъй като наистина е изключително мощен. Отоплявам две помещения с междинна врата с обща квадратура от около 30 кв.м. Жилището е панелно без изолация и ПВС дограма във въпросните стаи и въпреки това климатика спокойно достига температури от 25-26 градуса. Номинала му е 4.5 и е с КОП около 5.7. Максималната температура, която съм измервал на въздушната струя е около 58 градуса. Единствената несъществена за мен слабост е малко по високия шум на външното тяло, но ми обясниха че това се дължи на компресора - тип скролер. Шума не е такъв че да се чува във вътрешното помещение. Ще изчакам минусовите температури и отново ще споделя наблюденията си за модела.
    Имам и друг климатик Кериар номинал 3.2 кВа. Купих си го миналата зима и още съжалявам за това. Външното тяло бръмчи като електрожен и вибрира в половината апартамент, а като стане студено направо не може да се понася. При това топли вътрешна стая 10 кв.м. с вътрешна изолация на външната стена и ПВС вратопрозорец. Не може да вдигне по висока температура от 23 градуса при външна около 0 гр. Температурата на въздушния поток не може да надвиши 48 градуса и то при 5-6 градуса от вън. Падне ли около 0-та слиза на 42 и това е. Обезвъздушаваха го допълнително нищо не помогна. През зимата обикалях нашия град и мога да кажа, че всички Кериери бръмчат по този начин-като електрожен.

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Спомням си, че някой имаше същия проблем и каза, че отворил външното и се оказало, че има допрени тръби до тялото на компресора.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Щом всички бръмчат така,едва ли опира тръба

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 110 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе