Имам sanyo sap-dx28r.Някой може ли да ми даде инстукция на български или английски?От вчера му свети индикатора със трите точки някой знае ли какво означава?
Имам sanyo sap-dx28r.Някой може ли да ми даде инстукция на български или английски?От вчера му свети индикатора със трите точки някой знае ли какво означава?
Най вероятно е датчика за отработените часове. Мисля че е нагласен на 250 ч. работа, просто ти напомня да си почистиш филтрите, зануляваш го и след 10 - 11 дена постоянна работа пак ще светне.
Трябва да има бутон на дистанционното за зануляване ако няма такъв, провери някъде вътре под панела на вътрешното тяло като го отвориш.
Най-важното е да изключиш климатика и тогово да натиснеш бутона за зануляване защото иначе няма да стане.
На моите две саня дк22т лампата светва през определен период от време а не според замърсяването защото светват и двата по едно и също време а филтрите са различно мръсни. При мен зануляването става като се отвори и затвори капака на климатика независимо от това дали въобще си вадил филтрите
При моя има специален бутон на дистанционното и се занулява по време на работа на климатика.
Mmitaka, погледни си отново личните съобщения, изпратила съм ти конкретно питане.
silviss, ето ти го оригиналния manual http://4storing.com/9z3hq/c7d8b0260e...e7db966da.html , a от Митко ще получиш превода. Напълно можеш да разчиташ на Митко!!!
на Саньото забелязах един недостатък( за мене ) - като спре тока и после дойде климатика не тръгва .. това е кофти ,другите ми 2 клими тръгват ... тия дни аман от спирания на тока за по няколко секунди/минути ...
Няма автоматичен рестарт ли? Да не е някой предпазител при трансформатора. Надали 100-волтовия Саньо няма да има автоматичен рестарт.
Имам климатик Sanyo SAP EX36T, който също не се рестартира след спиране на тока. Има едни бутони на вътрешното тяло като отвориш капака на филтрите
сигурно от там се оправя този проблем, ако някой се е сблъсквал с това да пише. Имам manual-a, но е на японски и преводача на Google не желае да го преведе не знам защо.
Японските масово нямат авто рестарт. Някои от старите модели имаха, но новите нямат. Сигурно има някаква причина за да добавят тази екстра.
При моята ТОШИБА 10SAVP-E има заложена такава функция, обаче същата фабрично не е активирана.Активира се от потребителя със задържане не бутона RESET за 3 и повече секунди.