Страница 16 от 110 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re: Климатици SANYO

E,вече се продадоха тотално,не само климатиците

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Panasonic са купили Sanyo ли? Това ще доведе или до по-хубави Панасоници или до по-лоши Саньота

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

според мене до по-лоши sanyo

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Панасоник са си голяма фирма, нека не съдим по няколко скапани модела специално направени за бедни пазари като нашият за цялата им гама продукти, а и собствениците на японски модели Национал знаят, че са абсолютно безкомпромисни като качество въпреки, че някой се набутаха с по 12 годишни машини втора ръка.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Вярно, има страхотни National-и. Явно просто машините за нас са по-така... Макар че има няколко железни модела със скрол компресор и на 220 V.

7. Тук е от
    Nov 2008

Моля някой ако има информация или може да помогне с данни за този климатик - sanyo sap l22h. дали е инверторен, с какъв коп е, колко ток харчи, дали дава проблеми.
    Благодаря предварително!

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2003

10. Тук е от
    Nov 2008

Най-вероятно съм станал за смях с покупката си за 790лв. - монтажа 190 = 600лв. с една год. гаранция от "D........X". Монтажа под всякаква критика. повече от 1 дупка в панела за пакета, която едвам ги накарах да запушат, без вакумиране, без проверка за пропуски на газ, и т.н. марсотия след тях - невъобразима, пушене постоянно в стаята, естествено без да да попитат време около 3ч. и 40м. дано не съм досадил прекалено, но съм бесен
    Дано това да е нормално и аз да съм в грешка?!?!?

11. Member
    Тук е от
    May 2003

Питай в темата за втора употреба.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Ами не е нормално dbm1. Цената е добра, но не за точно този слаб модел.

13. Тук е от
    Nov 2008

Благодаря blue1, успокои ме, но търсех клима. 2-ра у-ба в Пловдив и намерих изгодни оферти, като се стигна до поръчка - вече ми предложиха други, по-високи цени.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

dbm1 ако машината е запазена ще ти върши отлична работа, нищо , че е с СОР 3. Модела е чисто японски и вероятно ще работи още дълги години. През 2000 година аз закупих първият си японски климатик също Саньо , тогава машината беше на 8 години, същата все още е безмилостно експлоатирана от мой роднина без никакъв проблем. Така, че дано имаш късмет да ти служи дълго, а ако даде дефект и тръгнат да ти я подменят просто си харесай други модели и ги напиши в темата за клими втора ръка за да ти кажем какви характеристики имат.

16. Тук е от
    Sep 2008

Вече 24 часа роботи моито SANYO DK28U,мисля да го спра чак на пролет-засега супер съм доволен,няма пукане на пластмаси няма никакъв страничен шум чува се само вентилатора на вътрешното тяло и то само ако е на 3 и 4 степен,на 1 и 2 е безшумен!Температурата която задавам я подържа стриктно-термометъра на дистонционното показва точно-засяках го с други два термом.от време на време се вкл.автоматично самопочистването с йони на вътрешната пита забелязвам го по включващата се индикация на вътр. тяло,честно да си кажа няма за какво да се хвана-СУПЕР СЪМ ДОВОЛЕН !!! Много ме кефи,че жалузите се веят автоматично хоризонтално и по този начин топлината в стаята е равномерна-и това съм го измерил!ЩАСТЛИВ СЪМ ЧЕ СИ КУПИХ SANYO!!!

17. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

to4nia, От модел до модел на един и същ производител има големи разлики. Освен това сигурно има значение дали климатика е за Японския или Европейският пазар. Всеки производител има различни по технически характеристики, дизайн и функции модели, на които съответстват различни цени.

За това е и правилно да се каже, че си супер доволен от модела, който имаш. Първо е моделът, а после е марката. Защото сигурно има и модели на тази марка, които не са толкова супер. Ако някой после каже, аз имам климатик Sanyo и го взех, защото те послушах, а имам еди какви си проблеми или оплаквания от некомфортна работа. Дали ще е прав да обвинява теб, че си го подвел.

18. Тук е от
    Sep 2008

Valen1,нищо не разбрах от написаното по-горе от теб,-ти дане си" ПОЛИТИК"-изказах си мнението за климатика които имам,никой не искам да обвързвам с мнението си просто споделих радоста си! За твоя инф.SANYO DK 28U е за Японският пазар на 100V модел 2007г,закупен от мен чисто нов и монтиран от около месец и половина.Данямаш лоши впечатления от марката-кажи си ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 110 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе