Страница 41 от 110 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2009

Re:Климатици Sanyo

Влизам от профила на съпруга ми, за да ви попитам за един модел "Sanyo" DK 63 - интересното е, че никъде в българските сайтове няма информация за него. Между другото мислим и за същия модел "Sanyo" DK 45 . Става въпрос за южна стая с вътрешна и външна изолация, пвц-дограма с големина 40 кв.м. и стандартна височина 2.60 м.
    За първи път влязох в този форум снощи и изчитайки всичките страници, писани дотук, разбрах, че мога да разчитам на адекватна информация точно тук. Между другото ме възхити не само техническото ви мислене, но и езиковата култура- в много малко сайтове пишещите владеят българския правопис....
    Предварително благодаря на включилите се! Изпращам и снимки на това чудо "Sanyo" DK 63
    [URL=http://www.bulpics.com/][img width=800 height=600]http://www.bulpics.com/images/guest/dsc06512desktopresolution.jpg[/img][URL]

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Честита ви придобивка! Със здраве да си я ползвате! А че ще е дълго съм сигурен.
    Нормално е да не намирате информация - машината е за японския пазар, и няма нищо на човешки език. Избора ви е отличен, и няма за какво да се притеснявате. Сигурен съм, че от фирмата от която сте я купили, са ви дали превод на дистанционното и инструкция на бългаски.

П.С. Като се замисля, май сте първия форумец с толкова мощно Саньо.

4. Тук е от
    Sep 2009

В интерес на истината още не сме го купили, защото се колебаем между това - "SANYO" DK63 и "SANYO" DK45. Затова и описах стаята- 40 кв.м и т.н. с мисълта, че ще ми препоръчате по-малкото, защото има добри показатели за нашата квадратура .......не зная.....За " SANYO" DK45 има инфо, но за по-голямото не. Притеснява ни това, че като е толкова мощно ще бъде и по-шумно...дайте идея...

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ако верно изолацията ти е добра,и ако имаш и на тавана,45цата ще ти стигне.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Като се замисля, едва ли разликата в шума между двата модела е драматична. 45 срещу 48db. На ниска степен, би трябвало да са еднакви.
    http://products.jp.sanyo.com/support.../SAP-DK22T.pdf
    http://products.jp.sanyo.com/support...SAP-DK56T2.pdf

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Предполагам,цената ще му е подобаваща.Защо не пробваш с две 22ки или 25ци.Шума ще е доста по-малко,ще е по-равномерна температурата в стаята и понеже при малките машини KOP е по-висок,двете малки ще харчат по-малко ток от една голяма.Освен това,не дай боже,ако едната се повреди,втората ще работи и ще те топли донякъде,докато се поправя първата.

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Предполагам, защото машината е находка. Едва ли има избор голям. Dx няма от доста време, няма и да има скоро.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

DK e,не е DX.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Dx = DK и DS

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Като се замисля, едва ли разликата в шума между двата модела е драматична. 45 срещу 48db. На ниска степен, би трябвало да са еднакви.
    http://products.jp.sanyo.com/support.../SAP-DK22T.pdf
    http://products.jp.sanyo.com/support...SAP-DK56T2.pdf
    Когато нивото на аудио-сигнала е вдигнато 3 децибела, силата на сигнала е удвоена...

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

wesxxx, 45-цата ти стига и е идеален климатик. Нямаш нужда от по-мощния - само ще ти създава по-силно течение.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2009

Отново влизам от профила на съпруга ми.
    Момчета, направо сте страхотни, благодаря още веднъж на всички за съветите! Хубаво е, че това което ми беше на сърцето, а имено 45-цата, съвпада и с вашите препоръки.
    Успешен ден ви желая!

16. Тук е от
    Sep 2009

Монтираха ни това чудо SANYO DK 63. В крайна сметка избрахме по-мощния модел с идеята да работи без да се товари на висока степен. Направо съм изумена! Изключително интелигентна машина- звукът, който издава при най-висока мощност е впечатляващ - като породисто благородно животно, да не говорим за външното тяло. На 1-ва изобщо не се чува- съвсем незабележимо. За секунди вдигна температурата в стаята с няколко градуса.
    Впечатлена съм, въпреки че нямам техническо образование. А автоматичното, плавно повдигане на капака при работа ме възхити!
    Леле, каква ода за климатика излезе.......

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Честито!

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Мнооого брутална машина - 10,2 kW максимална мощност.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 110 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе