мигане черена лампа и спрял климатик - авария
Много смешно... Ама като си отворил приказка, дай малко по-конкретно. Каква авария индикира?
начи Санйо има няколко характерни лиготий при недостиг на газ направо си заспива , тръгва да духа спира и почва да мига някъде около 2 минути духа и почва да мига стк няма да коментирам тва е все едно биялета на пежо същото е и СТК на санчо това с коледната лампичка не го пожелавам на никой
Имам чувството, че май се разминаваме с инфото, защото ми светят 2 червени лампи - първата и последната.
Въпроса е и за двете. От ляво на дясно е реда.
"Почисти си филтрите". Лявата те подсеща, на определен времеви интервал /мисля,че е 200 часа/. Можеш да я загасиш с копче от дистанционното или с отваряне и затваряне на капака.
Има ли такова копче на дистанционното на DS-22T? Миналата седмица му чистих филтрите, днес лампата светна отново...
Ако е като Евро машините, комбинацията от светене и премигване може да означава грешка?
PDF -> http://dox.bg/files/dw?a=b18d610224
При евро машините постояннот светене на двата крайни индикатора означава че се е случило "E05 (error 05) или казано по пространно (1) Outdoor circuit board failure (2) Outdoor power supply voltage failure"
Има ли бутон от дистанционното, който да угасва индикатора за почистване на филтрите, или отварянето на предния капак е единственият начин да се изключи втората червена лампа?
Бутона е под капачето. На втория ред отгоре - надолу, по средата. Изглежда като "J1...". Но действа само при изключен климатик.
Здравейте,
За съжаление и на мен ми се случи случката на akula.
Счупих 7-8 ламели на вътрешния вентилатор на климатика SAP-DX28R.
Откъде да търся нова турбина.
Разбрах, че е същата на европейския аналог KRV94-124EHDX.
Поздрави,
0878535390
0889523532
Тези DX28R да не предразполагат по някакъв начин към ръчкане с остри предмети в турбината?
Пиши едно ЛС на потребител SANYO във форума и да се надяваме, че и на теб ще помогне.
То бива любов към марката, но те климатиците са за топлене и охлаждане, а не за спане с тях, за това си има гаджета, жени, КакиПървоначално публикувано от deian
Как се чупят тия ламели, че нещо не ми стана ясно? Странна работа!
Първоначално публикувано от joro_bulс Мерак...Първоначално публикувано от nako-bako
Мерака е по-силен от дриснята...