Ще поогледам в нета дали го предлагат някъде този sanyo sap-ex28u.
И... ако има някой сведущ, да ми посочи на лс добра фирма за монтаж в моя район /от Бяла, Рс съм/
За там не знам кой може да предложи Sanyo втора употреба. Защо не видиш нови машини? Toshiba Daiseikai 6, General-Fujitsu LTC, едни прекрасни машини.
Ex нов няма да намериш а и да има цената е доста височка .. втора ръка много рядко изпада и то ще е на 6-7-8 г .. според мен вече за европейския пазар има достатъчно класни машини с коп над 5 ,а и за тях може да се ползва кредит енергийна ефективност
Имаш ама стаята ти е 13м2 и тази зима нямаше зима за да даваш мнения за него.
Принципно не е важна марката, главното, както казах да е тих, икономичен и да топли зимата.
на 100 волта пазара е доста ограничен последните години .. или поне по нашия край .. и цените са високи ,внасят се предимно базови модели ..
то това че са базови моделите на 100 волта не е проблем .. проблема е ,че вече са с по 20 кг външни тела ...
Ако Плевен не ти е далече, имаме там съфорумник с добро име. :rolleyes:
На него да не му е далече - става дума като го купя, да има добър монтажник да го постави. Около 100 км. са, макар че ще са за моя сметка. Просто искам да е монтиран както трябва.
- - - - - - - - - -
Дайте все пак и конкретни предложения за подходящи климатици, да отговарят на изискванията ми, пък били и друга марка.