здравейте фенове на sanyo в темата за дефрост пише че при sanyo го няма това вкарване на студения въздух отвън вътре наистина ли е така ? и при кои модели ? и колко минути продължава дафроста
здравейте фенове на sanyo в темата за дефрост пише че при sanyo го няма това вкарване на студения въздух отвън вътре наистина ли е така ? и при кои модели ? и колко минути продължава дафроста
Моят е с обикновен дефрост. Вътре питата се изстудява (D-серия).
От европейските EHDX е с non-stop heating дефроста, а от японските би трябвало да е EX-а и още някои, но не знам точно.
Моля помогнете ми с някакво техническо описаниеили технически данни за климатик SANYO SAP-GD25A
Драго имам инфо за много модели от 2001 година, но точно за този липсва, снимай му етикета и го качи тук. По основните данни ще се ориентирам за модела и ще ти кача още инфо.
Там всичко си пише, лошото е, че не го разчитам по снимката. Иначе са написани номинална мощност охлаждане, номинална отопление, максимална при +2° и съответните консумации и COP-ове.
от то ямодел има само суперлативи , 3500 вата средно ако ще и в палатка да живееш трява да прави баня , викай си техници щом ти е студено само да нее за профилактика . от колко години го ползваш
Тои е втора употреба ...някъде преди 3 години е слаган.....незнам да му е правена профилактика.Квартиран съм и климатика си беше тука.Ще съм благодарен ако ме светнете кои в Пловдив ще ми направи свясна профилактика
15 квадрата трябва да ги топли без проблем. Фреонче може да не му достига. В Пловдив поне нямаш проблеми със сервиза и профилактиката. Виж си личните.
Абе и аз така мисля ама нещееееееееееееееее.Ето...сега при 8-10 градуса над нулата бачка та се къса
Преди малко направих студен старт на DK22T при -0,2о и 80% влажност. Гадината изобщо не тръгна, а реши да прави дефрост. Не че имаше нужда, а просто си грее масълцето хитреца...
Здравейте, имам един въпрос а той е за какво е таз лампичка и защо свети. Климата е Sanyo SAP A22U
Оказва режима на работа:
Червено - топло
Зелено - студено
Оранжаво - сушене
Мигане в оранжаво - дефрост.