Страница 53 от 110 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1638
Like Tree67Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Климатици Sanyo

Реално мощността е малко по-ниска от тази, която написах. Писах го само по данни от вътрешното тяло, преди да обърна внимание, че имаш различно от стандартното външно.
    Реално мощностите са ти 2.2 охлаждане 3.2 отопление при 850 и 1070 W консумация.
    Саньо са здрави машини, но този точно не е нищо особено като параметри. Дано работи добре.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Моля някой технически грамотен да разчете написаното за дефроста на саньо и какво значи "нон-реверс сайклинг оперейшън?" и най вече какво е представено на схемата,http://www.perfektklima.hu/kat/sk_2006.pdf защото на мен н еми става ясно как дефроства без да обръща цикъла на фреона наобратно?
    Моля да напишете на разбираем потребителски език.
    Предварително ВИ благодаря за "осветляването" на дефроста на саньо климатиците.
    =============================================================================
    Благодаря Деяне, това съм го чел вече, но това което е дадено като схема на движие на фреона ми се струва различно, поради това и поисках разяснения по въпроса.
    Приемам, че се касае за едно и също.

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Кое според вас е по-доброто от тези две саньота за стая от 30 куб.метра
    1. http://dramaxclima.com/index.php?pag...emart&Itemid=6
    : 2.http://www.kiemclima.com/bg/catalog/...20/%2012000btu

сравнете естрите, положителните и отрицателните им страни.Обосновете защо споре вас е така.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

EX-ът, разбира се, но не се знае коя точно серия е. Но всеки EX е прекрасен. Само дето този ме съмнява да го имат.
    Вторият е европейски модел, реално почти еквивалент на DS-серията от японските, която пък е под EX серията, но пак е много добра.

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Машината е SAP-EX28P, но тези калпазани със сигурност я нямат. Не са си обновявали хомо-пейджа от години.

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

domi- може да е 9ка,а може и да не е,защото са важни характеристиките на външното тяло, а не се виждат.И другият път гледай с по малка консумация да е климатика,а от там и по голям коп,но не за сметка на отдаваните киловати.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здр. на всички, преди малко слизам при родителите ми и виждам, че на SAP G28P му светят лампите за UV и ьонизацията. Въпроса ми е, как да ги изключа? Пробвах с рестарт и пак не става.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

UV-то самичко се включва и изключва на интервали. За йонизация не знам, аз нямам.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

от бутон за йонизация започва като обърнато л зелен на цвят ако тие оригинално дистанционото де

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Да, оригинално е и явно след като го натиснах няколко пъти, нещо се бъгна но довечера ще видя какво е станало и ще пиша.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

zdraveite, predlqagat mi vtota upotreba :sanyo sap-cszm22h, ima li njakoi koito da moze da dade njakakvo mnenie za nego.....v internet ne namerih nisto za tozi model. Blagodarja predvaritelno

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

За да няма верно нищо, май означава едно- че е по-дърт и от дядо му Гугъл....

17. Тук е от
    Apr 2010

na nego pise ce e model 2004.....

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Малко встрани,ама ако на един трабант му лепна етикет 2008 г,дали ще повярваш ??? В интерес на истината не знам коя година и какъв климатик е този,но в ЦЕЛИЯ ГУГЪЛ да има само една статия,и то само един дъъълъг списък на една камара модели....Абсолютни нищо...Я погледни да не си объркал някоя буква или цифра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе