Остави го ти моя Дайкин, на 11 години е, няма база за сравнение.Първоначално публикувано от aruba_man
Остави го ти моя Дайкин, на 11 години е, няма база за сравнение.Първоначално публикувано от aruba_man
Не е 2011, а 2001г., още с R22 е. ама за Саниото е въпроса. Гледах по разни японски сайтове и все пише - спрян от производство 2010г.
И да не е спрян, като отидеш в магазина ти казват: Дай парите и чакай след 3 месеца климатика... Даже и един за мостра няма. С тази тактика, каквито и параметри да има, му е било малко трудно да пробие на пазара сигурно.
Edit: Аз бих го купил, като дойде време да слагам климатик, нека COP-а да му е 4. Гледам други неща освен COP. Има и енергийна ефективност. Ще ми дойде към 2200-2300. Накуп 3 бона трудно се вадят, ама по 200 лева на месец не се усеща. 2 климатика си сложих така, и другите два щях да взема, ама като ги слагах я бяха спрели програмата.
А бре харсъзин, защо не пишеш на български???
Какъв е тоя нов език???
Да не пише някой друг от тоя Ник???
Досега(допреди 2 поста) е писано горе-долу правилно и прилично, какви са тези урунгели нищо се не разбира
Ей, съсипаха го това образование.Първоначално публикувано от justify
Хубаво ще е да има опция за някои постове,отдолу да вървят субтитри,или ''превод в ефир''-Владо Береану!
Аз пък помислих,че е от новите български езици-македонски де.
Здравейте на всички съфорумци.Изчетох доста от темите за климатици Sanyo .искам да се консултирам със знаещите имам следния казус за решение малка стая 10кв.или 28 кубика тухла със нова четирикамерна дограма изолация на пода без външна изолация .Ще бъде за бебче което още е напът .Та на въпроса ми моля знаещите да ми помогнат във избора ми искам да е SANYO със нисък минимум и задължително на 100 волта втора употреба .Незнам дали темата ми е затук ако не е се извинявам на модераторите и нека да я изрият (преместят) ...от гр русе съм а стаята е изсточно изложение
SAP E22N четох много отлично се справял според тези които го ползват.благодаря на отзовалите се .Иначе форума е страхотен прекарвам доста време със него и съм щастлив от това че има как да си помагаме
То има друга тема за 2-рата употреба, но преди да пишеш, ти я преместят и да питаш допълнително помисли върху това което не си попитал себе си не си отговорил на себе си
[quote=justify ]
То има друга тема за 2-рата употреба, но преди да пишеш, ти я преместят и да питаш допълнително помисли върху това което не си попитал себе си не си отговорил на себе си
[/quoteБлагодаря прочетох го и си отговорих на доста въпроси,но на главния въпрос не съм къде да открия читаво SANYO за тази стая,имам чисто нов панасоник CS/CU-E9MKE-3 като цяло е добър тих и пр ,но не е sanyo....