Страница 82 от 110 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 1638
Like Tree67Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Климатици Sanyo

Цитат Първоначално публикувано от orlin70
    Здравейте пак .както ми казахте така и направих върнах на 12А оставих дистанционото на 23 гр.в студа работи добре вчера и днес беше над нулата исключих всички ел.уреди за 5 часа 11kw. имали вероятност да не раоти инверторната система или да има нещо друго следя го 3 дена не пада под 1.9kw на час sanyo sap-en40h2 .28kv.m.75 kубика.другият sanyo sap-fk22p в 14 кв.м 37 кубика не може да дигне над 22 градуса харчи 0.9kw 2та климатика за 3 дена203kw толкова ги хвалят а какво се оказа???? живея в Царацово Пловдив ако някои иска да види японски чудеса това ми е gsm 0898 572 775 черпя кафе или ракия с хубава туршия зависи по кое време какъв може да е проблема срделете ?????? ???
    Орлине явно имаш Брутални топлозагуби и климите едвам смогват и затова харчат и толкова много.Като се по стопли отиваш в сроителния магазин при Стайко (трябва да го знаеш)и си взимаш изолация и действаш това ти е спасението.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

diksanal ,в недоплявана стая е 14 гр. дограма немска изол. няма замръзнала чешма не преди FK22p имах подобен но беше по мощен този е мах2.8 топло а първият беше мах3.9 беше добе топлеше и харчеше нормално но след месец работа се развали а големият18та грее но скъпо.дистанционото е това

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Така е,без изолация и в къща ще имаш голями топлозагуби,климите ще работят около максимума си,и естествено няма да са икономични,а и тези с по малък остатъчен запас при минусови температури няма и да топлят,и ще се скъсват от дефрости.Омагьосан кръг.А и 22ката ти,тези 2,8кw. са навярно при 2°,а представи си колко остават при -15,-20°и като сложим топлинните загуби и ситуацията се напасва.
    Та машинките не са ти лоши,но без изолация и при по ниски температури ще е така.

5. Тук е от
    Dec 2011

justify около 40 годишен съм разбирам от доста неща имам 6 мидеи и 1 осакне съм ги засичал никога защото те работят лятото четах в този форум за тези климатици че са икономични и реших да купя но уви неса.климатика е 2ра употебе и е EH40H2.дистанционното е на 2.50 метра слагам го там да може да е по икономичен 1.8кw като го сложа на 5 м.харчи 2.1kw на 24 града и е срещу климатика .тъбите са добе.нее исключван от 15 дена спрях всичко зада проверя електромера.имам ги 3ри месеца като ми дойде първата сметка висока почнах да ги следя от фирмата ми казаха че нее възможно да харчи толкова дойдоха и намалиха амперите харчеше 1.6kw но не грееше .и аз ги върнах на12А нещо нее на ред.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328549025[/time]_________________________________________________

70%от времето зададената темперетура и темперетурата в стаята еднакви нетрябвали да е икономичен ??????

6. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Равенството зададена=стайна температура е хубаво нещо, но може да бъде постигнато при различен разход на електроенергия.

За преценка дали климатика работи добре под 0° е необходимо да се знае: външна температура, моментна консумирана електроенергия, входяща и изходяща от вътрешното тяло температури при максимална зададена температура от дистанционното и максимален вентилатор.

7. Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Погледнах и другото саньо SAP-FK22P и ми се вижда и то слабичко за 14-15м² без изолация в къща(а пък и ако има повече от една външни стени),пък и поредицата студове напоследък,та е нормално да си работят над номинала машините.Спасението-изолация.Иначе туршийката и ракийката е добре,но само да не идват и да ти взимат парите на халос.

дистанционното трябва да ти е RCS-SP2
    моят санчо е със същото вътрешно тяло но различно външно и е 14- и работи в хол 20квадрата угоисточно изложение пвц дограма около 7квадрата стакло и праз студените дни ми работи ще кам то 350 -600 вата като повечето време работи кам 450 вата около -10 темп. Но това сие задруга тема отна чалото на месеца правя платоно засичане, но наистина да работи на макс не е нормално я посни снимки на него и пространството околонего

предвит снимката на тялото дето си поснал

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

valen1 когато навън бяха 10 града; преди студовете консумацията беше същата 1.8кw следя го често имам 2 електромера и знам кой климатик колко харчи и двата харчат много
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328614920[/time]_________________________________________________

Защо ??????
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328615640[/time]_________________________________________________

fotogaf не знам как се качват снимки .но стаята е южна .това на снимката е климатика за 8 часа 6.7kw тази стая е най топла по пренцип като пусна печка с 1 реотан става баня ас клима не дали са ми пробутали развален ????

10. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

човече викай тези които са ти го сложили да си го оправят или да си го прибират.
    не вярвам тук да можеш да получиш по смислени съвети от вече получените.
    в крайна сметка няма как хора от нета да ти оправят климатика.
    ако искаш пусни град - за да ти се препоръча доказан техник ако има такъв в района.
    1.8 кв не е много но не е и малко - мен дайкина ми думка на 1.2-1.6 сега в студа. щом си сигурен че е много викай ги да си го отнасят доплати за друг и смени машината.

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Еми той е "пуснал", ама не град, а село Царацово, а техника се знае кой е, няма нужда от препоръки...

Що не изчака мъдростта заедно с утрото

12. Тук е от
    Aug 2011

ето как се пускат снимки
    Прикачени изображения Прикачени изображения

13. Senior Member Аватара на babati
    Тук е от
    Oct 2011

phhhahahahahaha

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328697986[/time]_________________________________________________

Извинявам се, не се сдържах, супер як tutorial си му направил! :D:D Мнооо ме кефиш! Админче, трий ми поста, извинявам се пак

14.  

15. Тук е от
    Aug 2011

а споко нема проблеми толкова можем с писането помързел

16. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте на всички!Имам нужда от вашето компетентно мнение.От около седмица се главоблъскам на какъв климатик да доверя отоплението на несанирания,с дограма от 32 години,но само с една външна стена,16 квадратов наш хол,като дори ми идва и еретичната мисъл да отварям портална врата и понякога да отоплявам и кухня от почти толкова квадра.Междувременно изчетох света по темата и съм се спрял на три климатика хиперинвертори - Sanyo SAP-ZK25X, National CS-228TB,Toshiba RAS-2219D Super Daiseikai.Виждат ми се обаче съмнително ефтини за параметрите,които са им зададени като възможности.Поради тази причина ми се иска да се изкажете по въпроса.Също така може да се има и предвид,че на пролет или най-късно на лято тези две стаи ще бъдат санирани и то качествено.Всякакви предложения и мнения ще ми бъдат от полза,понеже съм ансолютен лаик по темата.Благодаря ви предварително.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Ако ги сложиш 3-те заедно, може и да се получи нещо. С един от изброените, ще береш студ. Ама як.

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

lukas65 виж тук

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 82 от 110 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе