А-ааа! Не съм съгласен, колега.Първоначално публикувано от diksanal
Среден клас Лексус е едно, а среден клас Дачия - друго. Не можеш да ги сложиш под един знаменател. Хубава си е машинката!
А-ааа! Не съм съгласен, колега.Първоначално публикувано от diksanal
Среден клас Лексус е едно, а среден клас Дачия - друго. Не можеш да ги сложиш под един знаменател. Хубава си е машинката!
Имах в предвид среден за саньо,а не че е средна хубост-дано joromob ме е разбрал правилно-машинката си е добра.
в горния край на табличката след EX:
сравнението с автомобил не е уместно особено тия 2 марки ,там има ясно изразени класове и нито лексус нито дачия са среден клас .. според мен това моделче на Саньо е точно среден клас - високия им клас е с плазмен филтър ,доста други гъзарии и по високи параметри а ниския им клас няма УВ лампа и йонизация
Здравейте. Чета форумите за климатици от две години и стигнах до извода, че че е добре да се вземат оригинални японски климатици на 100 волта. Спрях се на Sanyo и през септември купих два: Sanyo SAP-S28R и Sanyo SAP-S22T. До сега нямаше нужда да ги включвам, но тези дни ги пуснах и съм много доволен. Изключително тихи и спокойни машини. Няма вибриране, пукане, тракане и бълбукане. Единствено проблема ми е, че дистанционното за Sanyo SAP-S28R не е оригиналното, а е за Sanyo SAP-А28R. Виждам, че във форумите има много отзивчиви хора. Молбата ми е, ако може някой да ми помогне да намеря оригинално дистанционно. Не знам каква му е абривиатурата и затова прилагам снимка. Аз съм от Бургас.
Здравейте! Някой знае ли защо климатика ми прави по-висока температура от зададената? Задавам например 22 градуса на отопление , а той прави 24? Става въпрос за климатик Sanyo SAP-EH28HX.
Стари батерии на дистанционното? Или изключена I-Feel функция.Първоначално публикувано от plamenemu
[quote=Kasap ]
Стари батерии на дистанционното? Или изключена I-Feel функция.
[/qu
Благодаря за бързия отговор! Какво означава I-Feel функция?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320080101[/time]_________________________________________________
Благодаря за бързия отговор! Какво означава I-Feel функция?
Санчовците имат лошия навик, да си четат температурата от дистанционното, така че искат да си го "виждат". При слаби батерии или грижовни стопани, дето си прибират ДУто в някое чекмедже, са възможни подобни аномалии. Ако не е такъв случая, провери за включена индикация на ДУ-то. Нещо такова "о)))".Първоначално публикувано от plamenemu
ge5 номера на дистанционното ти е RCS-SR1 и дано успееш да го намериш,но съм слушал,че с доставка искат около 130-150лв.та не знам дали ще се навиеш.
Касап ,plamenemu ,ако си е активирал датчика на вътрешното тяло,а не на дистанционното ще му прави 2° по ниска температура,но да каже по подробно до къде я докара,и както му каза ,да може да си кореспондират д-о у-е с климатика.
Е само SANYO ( от моделите без екстри ) и Osaka ли имат датчици за Т* на дистанционното, голяма излагация за останалите клими. Сташно ме кефи тази фунция, а ето че Мицу и Тошо ( пак базови ) не са и помирисвали сензор в дистанционното. Свиква се ама що да става така ? Уж SANYO е след тях, поне по известност, а пък то ...
а изключен сензор на дистанционното моя държи и той 2-3° надолу .. инак колкото му задам толкова са и на дисплея много точно я поддържа
Друго си казва на Осачката. Никви градуси под зададените. Като скриеш дистанционното, след няколко минути прави 28* и изключва![]()
Егати машината, тя няма ли си термодатчик.Какъв ти е истинския модел на климатика дето носи името ОСАКА.