Страница 90 от 110 ПърваПърва ... 40808889909192100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 1638
Like Tree68Одобрявам

Климатици Sanyo

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Отговор: Климатици Sanyo

Мидея с нагревател във вътрешното тяло в режим топло тръгва с дефрост та може и тоя дзвер да прави тоя номер.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте колеги.Имам климатик sanyo sap-cg32a-някой би ли ми дал някакво инфо и най-вече колко му е отоплителната мощност.Ще ви бъда много благодарен ако някой помогне!Поздрави

4. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте и от мен.Искам да попитам как да разбера модела на дистанционното на sanyo uf25b тъй като сега съм с универсално и дали си заслужава да се търси оригинално? Благодаря предварително!

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Ванко, за твоето саньо, дистанционното управление не предлага други функции, по различни от универсалното което имаш. С тази разлика, че има таймери.

6. Тук е от
    Jan 2010

Благодаря ти Саше жив и здрав през новата година.Ами нали взима информация от дистанционното за температурата мисля че ще е по комфортно с тази функция а нали има едно голямо като око ми прилича то за какво е?Аз мисля че като няма движения в стаята си намаля температурата или се лъжа.

А все пак може ли да разберем модела на Д.У

7. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Re: Климатици SANYO

Здравейте форумци не съм наясно много с тази част от техниката и искам да попитам за проблем, който имам вече повече от месец. Имам климатик Sanyo SAP-L22A вече повече от 5 години и досега не ми е правил никакви проблеми до преди около месец...та проблема ми е, че когато го включа на топло и светва червената лампичка, свети така около минута и после нещо като пластина щраква и съответната лампичка започва да мига...мига около 10 15 секунди и пак шраква и светва отново.. вентилаторът на вътрещното тяло работи постоянно, но външното тяло не включва изобщо.. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли как би могъл да се отстрани?? Предварително се извинявам ако въпросът ми не е за тук, просто вече не знам към кой да се обърна..

- - - Обновено - - -

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Имаш проблем с външната електроника на машината. Извикай техник който разбира от такива машини да диагностицира проблема. От кой край на България си?

10. Тук е от
    Jan 2013

от Асеновград съм климатика е купувам от Димели

- - - Обновено - - -

А кое от всичко ще е траф, или някви други джаджи ?

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Трафа е кутията която преобразува напрежението то 220 на 100V.

12. Тук е от
    Jan 2013

да това ми е ясно смисъла ми е дали на него нещо му има или има някви други платки и чудесий във външното тяло и от какво може да се е получило...влага, мръсотий, окисления.. ?

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

На трафа му няма нищо - ако беше изгорял, щеше да нямаш захранване на машината. Може да има изгорял инвертор, други елементи, и т.н. Така от разстояние не може да се каже нищо със сигурност...Определено, имаш проблем във външната електроника, но може да има нещо и по вътрешната.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2013

ясно благодаря много за информацията ще видя какво мога да направя тези дни и ще пиша за резултати

16. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте.
    От около месец чета във форума, тъй като ми предстои за пръв път да купувам климатик. Като че ли най-добри са мненията за Sanyo. Ще го поставям в панелна стая, само с една външна стена/3.5 на 2.6/, с петкамерна Al дограма. На външната стена има вътрешна изолация от 4 см стиропор, на останалите - 1.5 см. На тавана не, подът е ламинат. Одолу и отгоре живеят и се отопляват хора. Като цяло топла стая, при няколко дневно отсъствие и температури около нулата, вътрешната температура е около 12-13 гр. Стаята е 19.6 кв.м/59 куб.м.
    Главното е да е икономичен и възможно по тих и да топли зимата нормално. Бюджетът - 2000 лв. с монтажа. В краен случай /изхождайки от бюджета/ вариант за втора употреба, но не ми се иска много. Става въпрос за инверторен тип.
    Като гледам отзивчивостта на знаещите, надявам се на отговори, предварително благодаря.

17. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Sanyo не са много лоши клими, но бих те посъветвал, да не се се ръководиш от марката, а от модела. Имай предвид, че изборът на нови и на употребявани машини е доста ограничен. Успех!
    Mega одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007
    Живее в
    Pleven

sanyo-sap ex22 r,t или u.най-добре u заради топлия дефрост,аз съм такъв самоче 28-ца.железене.имам и 22ндр,но този е с една класа над него.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Sanyo на 220V
    От m_dikov във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 23:42
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе