Да, при demo се тества,но е добре и друг да го погледне...08112011355...JPG ето при друг саньо модел бутоните.
Да, при demo се тества,но е добре и друг да го погледне...08112011355...JPG ето при друг саньо модел бутоните.
Извиках техника който преди доста време го монтира констатира че като не е е на режим демо-светка трите лампички на вътрешното тяло и мигат-това означавало според него и с сервиз в Пловдив че е инверторната платка или модул и ще ми струва с куриерските услуги около 200.00лв-външното тяло пътува за Пловдив вече ще видим какво ще направят,че в момента нямам възможност за нов.
След рекордна загуба Sharp се съмнява в оцеляването си
-----------------------------------
"Sharp се намира в състояние, в което има основателна причина за съмнение в оцеляването на компанията."
Загубата за текущата фискална година, която изтича в края на март, се очаква да достигне 450 млрд. йени (4,3 млрд. евро), обяви Sharp в четвъртък. В предходната година Sharp вече загуби 376 млрд. йени. На Sharp тежат и високи задължения. Концернът вече сключи ипотека за фирмената си централа. В края на септември компанията договори кредити от Mizuho Financial Group и Mitsubishi UFJ Financial Group с еквивалент от 3,6 млрд. евро.
Sharp, към чиято продуктова палитра спадат и климатични системи и микровълнови печки, някога бе флагман на японската електроника. Но силната конкуренция преди всичко от Азия начело с южнокорейския противник Samsung агресивно изяжда пазарен дял за сметка на японците.
В началото на септември S&P понижи рейтинга на Sharp с две степени, лишавайки го от инвестиционен статут до ВВ+. Заедно с продажбата на отделни активи Sharp може да се сбогува с общо 10 000 свои служители, стана ясно в края на август.
-----------------------------------
За последната година цената на акциите на компанията са спаднали с над 71%.
a1.jpg
Този пост е редактиран от valen1; 02-11-12 в 08:28.
Здравейте, имам климатик Sanyo SAP ET22P, от една година. купих го втора употреба и е 100 волтов. Сега почна сам да се включва и изключва. А дистанционното е само с йероглифи и е почти неразбираемо какво се е включило.
Христова, имаш много хубав климатик. Ако разберем какво ти е дистанционното, има по-голям шанс да ти помогнем.
Да,много красив и класен Саньо,и дистанционното му е RCS-EP4/отзад на гърба му го пише/.Имай предвид,че тези дистанционни бързо им падат батериите и са възможни ''своеволия'' от страна на климатика.Смени му ги с нови,рестартирай го и пиши резултат.
SAP-ET22P .jpg
Кофти А аз бях планирал акции да купувам... Ето още нещо прясно:
Sharp to sell
Здравейте, имам Sanyo SAP-C255LVR на 100 волта купен на старо. Работи перфектно с изключение на един проблем. Понякога при включване външното тяло развърта, и след малко спира. Във вътрешното щрака някакво реле и започва да мига червеният диод който нормално свети на отопление. И аз го гася и пускам неколкократно докато зацепи, понякога това продължава и час време което си е доста дразнещо. Веднъж след като тръгне всичко е ОК, работи си супер. Проблема къде трябва да се търси? Датчик, лоша връзка, кондензатори? И още един въпрос, има 4 позиционен превключвател на вътрешното тяло на който пише на японски знам само че трябва да е на 2рото положение отдолу нагоре за да работи нормално. На най-горното пише DEMO, а другите 2 за какво са? Благодаря предварително
Преди малко захапа, и сега си духа без проблем, даже размрази веднъж Но странното е че проблема е само при старт. През другото време работи нормално
При размразяване светят 2 червени диода, а в случая започва да мига едната. Оставял съм го и мига няколко минути, след това светне все едно е включен нормално външното тяло завърти за няколко секунди и спре, релето щракне и пак започне да мига. Ще иска разглобяване мисля, и без това ще го местя на друго място, като го сваля ще го прегледам обстойно
Никой ли не знае какъв може да е проблема? Сега пак не тръгва, и пак си играем на пали-гаси