Здравейте, някой може ли да даде отзиви за този климатик
Sharp AY- X9PSR/ AE-X9 PSR 9000 ?
Здравейте, някой може ли да даде отзиви за този климатик
Sharp AY- X9PSR/ AE-X9 PSR 9000 ?
Този пост е редактиран от veni088; 13-01-17 в 23:13.
Здраврйте някой може ли да ми каже нещо за този модел климатик SHARP AC-363FC благодаря предварително.
Този пост е редактиран от babati; 04-12-17 в 17:55.
babati, това го има в японкси модели още в миналия век...Разбирай в модели на R22, произведени преди 1997 година.
SHARP и уникален климатикда може , но за Японския пазар високия клас , но това дърво ще топли само себе си на Мусала
![]()
Ако се е напатил от някой посредствен модел и "перфектен" монтаж, няма как да реагира по друг начин.
Колко да е базов 2бр.Sharp ay-xp9hr/ae-x9hr... Поне моите пръчки са с компресори , поне единия все още ...
![]()
Дървото, както ти го описа е с компресор Matsushita 5RS102XBE0 - и той не е по-лошПак е 900 ватов (или 875), но помпи малко повече от DA89X1F на Toshiba/Midea.
Displacement cm3 (cubic centimetres):
8.9 cm VS 10.2 cm
Какво не му харесваш на Sharp ay-xp9hr/ae-x9hr?
Дай инфо колко запазва при минус 15 примерно...
- - - - - - - - - -
И още един въпрос върху кой модел от марката имаш наблюдение
Няма такова за съжаление. В документацията на Sharp почти винаги и до -5. Но до -5 запазва горе-долу колкото 35ZMX-S на Heavy. При това на Heavy номиналът е 4.3 kW, а на тоя Sharp e 4.0 kW.
Този пост е редактиран от babati; 06-12-17 в 00:45.
Моя миналата зима при доста поредни дни с -17 -20гр се представи перфектно! Не знам колко е запазвал и колко не, но топлеше яко при споменатите температури. 22-ка с номинал 3.2kw и външно тяло 35кг. КОП 5 и нещо беше.
Идеята на тая машина е съвсем друга - да е устойчива в много тежки условия, с обилни снеговалежи и тежки мъгли. Да не й се трупа лед в тавата и да не спира да работи, и да не те предава в студа. Тук не говорим за икономия и тн. Ако не се лъжа има и подгрев на компресора. Неслучайно се води серия за скандинавските страни.
Твоя е друга бира ... Не съм казал, че не топли , има си други кусури и то много