Страница 23 от 35 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 522
Like Tree25Одобрявам

Климатици Sharp

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012

Re:Климатици Sharp

Йонизиращите са готини, аз лично бих заложил на тях също ...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340802136[/time]_________________________________________________

ето един модел с плазмен йонизатор, който е на разумна цена

Sharp AY-XP9HR

2.  

3. Тук е от
    Jun 2012

Не дрънкам глупости а говоря разумно хората нямат пари а ти препоръчваш климатици за по 1400 лева

4. Тук е от
    Jan 2012

Babati, пак повтарям, не питам за пречистватели на въздуха, а за климатици с тази функционална опция на филтрите.
    Mario_85, благодаря за сьвета. Бихте ли ми посочили сайта, където мога да разгледам пьлната информация за този климатик Шарп?
    Sortis, в случая не говоря за пари и невьзможното желание за"голям, сладьк,топьл и евтин сладолед". Интересуват ме определени неща, като най-важните сьм ги посочил- надеждност, по-ниска консумация и шум, качествено пречистване на вьздуха. И ако е вьзможно 1, максимум 2 климатика.
    Вьв тази врьзка открих http://www.**********************/klim...ocria-815.html . Какво мислите за него?

5. Member
    Тук е от
    Nov 2010

За трите е малък,а и височината ти е 3м.Много зависи дали е ап. или къща,изолация,изложение и т.н.Ако е малък за обема ще се тормози,ще харчи повече и бързо ще сдаде багажа.

6. Тук е от
    Jan 2012

Galinr, благодаря за отговора. Ами апартамент е, има вьншна изолация и 3-камерна ПВЦ дограма. Както споменах те са 3 помещения, като средното е с най-голяма площ и без прозорци. А може ли този Дайкин да покрива 2 от помещенията, а за спалнята да се вземе един по-мальк Шарп, какьвто Марио предлага?

7. Тук е от
    May 2012

Zдравей, mumbas ! Ето го сайта - http://v-clima.com/prod.php?id=klimatici_sharp_ay_xp9hr тук, може би има по-голяма рецензия, иначе има и други оторизирани доставчици на Шарп за Бг, аз имам такъв и съм доволен от него, парите определено си заслужават!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340888579[/time]_________________________________________________

Sotris, приятел , не става дума за сладоледи

8.  

9. Тук е от
    May 2012

mumbas, като цяло идеята да бъде с един климатик не е много добра и ще ти обясня защо. За да покриеш тези 64 м2 ти трябва 24-ка със сигурност ако искаш да ползваш климатика и за отопление. Доколкото разбрах средното помещение ти е най-голямо, вътрешно е и не искаш вътрешното тяло да ти е там. Тогава отиваш на ситуация да сложиш 24-ка в стая 18 или 16 м2, при което няма да ти е много комфортно поради високата мощност на самия климатик. Със сигурност вариант с 2 по-малки климатика ще бъде по-добър и като комфорт и като разпределение на въздушния поток.

10. Тук е от
    Jan 2012

Vimaxclima, Да, искам да ги ползувам за отопление, но само в преходния период. Изглежда сьветьт на Mario_83 за SHARP AY-XP9HR, но 2 е добьр, какво мислите за такьв вариант.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340897043[/time]_________________________________________________

Mario_83, благодаря много за линка. А имате ли впечатление от фирмата, дали е коректна в изпьлнението на монтажа и сервиза?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2010

"този Дайкин"Това ,което е на линка е Нокрия.Може.
    "за спалнята Шарп, какьвто Марио предлага?"-става.При мека зима,може и без друго отопление да минете.

12. Тук е от
    Jan 2012

Galinr, извинете ,че обьрках имената на климатиците. Да тази Нокрия, смятате, че ще е подходяща за 2 от помещенията. Това е чудесно! А какво ви е мнението ви за качествата и надеждността му.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Според форумците измежду най-доброто.Като го монтират може да споделите.

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от mumbas
    Vimaxclima, Да, искам да ги ползувам за отопление, но само в преходния период. Изглежда сьветьт на Mario_83 за SHARP AY-XP9HR, но 2 е добьр, какво мислите за такьв вариант.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340900640[/time]_________________________________________________

Mario_83, благодаря много за линка. А имате ли впечатление от фирмата, дали е коректна в изпьлнението на монтажа и сервиза?
    mumbas Аз бих препоръчал актон като фирма за монтаж на климатици, а и те са дистрибутори на Шарп. За пореден път го казвам, че съм имал личен опит с тях и мога да споделя, че съм доволен до ден днешен Те имат сайт, можеш да разгледаж офертите им, или да посетиш техен клон или да звъннеш, за да питаш за конкретен модел ...

16. Тук е от
    May 2012

Нокрията наистина е сред най-надеждните климатици. Въпросната 18-ка ще ти покрие 50-55 м2 при отопление.

17. Тук е от
    Jan 2012

Galinr, благодаря и приятен ден!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340979300[/time]_________________________________________________

Mario_83, благодаря и на вас сьс сьвета! Много, много ми помогнахте в кутанията ми. Успешен ден!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340977018[/time]_________________________________________________

Mario_83, страницата на Актон не се зарежда, има рестрикция, очевидно и иска регистрация. Не зная защо. Да не би фирмата да е затруднена да поддьржа страницата си.

18. Тук е от
    May 2012

Mumbas, и аз срещнах същия проблем, дано скоро го оправят иначе...има ли тел за връзка ? Препоръчвам ти да звъннеш лично Поздрави

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 35 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 28-11-12, 18:23
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе