Имам питане към потребител ползващ дайсейкай5 в Северна,северозападна България да сподели реални впечатления от машината -за работа,дефрост,консумация и т.н.
Имам питане към потребител ползващ дайсейкай5 в Северна,северозападна България да сподели реални впечатления от машината -за работа,дефрост,консумация и т.н.
Зависи ли продължителноста на дефроста от влагата.Какво имам впредвид.Тази сутрин при тем.-1гр.влажност и слана дефроста продължи около 15мин.Засичал съм го друг път дефроста да е по-кратък,при еднакво заскрежаване.Та при еднакви условия възможно ли е да има различна продължителност на дефроста.
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Така е защото по време на дефроста харчеше около 400W.
Здравейте, искам да ви попитам дали все още се продава модела......, тъй като имам един, но искам да си купя още един....
Зимата при -15-20 и висока влажност дефроства на всеки 70минути,това при много добре топлоизолирана стая и температура +24+25.Консумация не съм мерил.Имам го от три зими,запъхтя се един единствен път през една нощ преди година при външна Т от -24-26 с мъгла без вятър.
Този пост е редактиран от Mega; 17-04-16 в 22:21.
Отговор - констатация на въпроса по-долу на popov за мнение при тези условия от потребител от Северна/Северозападна Бг.Лично аз съм доволен от климатизатора,а за поддържаната Т съм напълно съгласен,но на Половинката е трудно да се обясни,че е висока Т за всекидневна.
Извинявам се, че не съм копирал поста на колегата към когото е насочен отговора!
Здравейте, защо в режим студено, след изключване на климатика,продължава да свети в червено Timer clean, леко духа при затворени клапи и не може да се изключи с никой бутон?
Пробвахте ли да натиснете "стоп" още веднъж? След спиране на климатика би трябвало да започне самопочистване. Думата "clean" навява на такива мисли.
Натискам стопа, който всъщност е копчето за пускане. Климатикът пак тръгва, аз го спирам, червената лампичка е угаснала. Но всеки път такa пускане и спиране, да не се повреди!?
По принцип почистването е хубав навик, не се ли спазва картинката става неприятна - най вече за вас, те майсторите ще го оправят.
пп Заделяйте редовно на всеки 2 седмици малко време за почистването на филтрите.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
При мен стои менър и половина над главата ми и въобще не се усеща струята от изсушаването. Миризмата се лекува с отваряне на прозореца. От него със сигурност духа повече.