На дайсейкай 5 бяха сложили пластмасови тапи на тръбите, на дайсейкай 8 не съм видял.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
На дайсейкай 5 бяха сложили пластмасови тапи на тръбите, на дайсейкай 8 не съм видял.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Надут е с азот като казва Додо. Кранове не му трябват.
Е тук се чува фъскането.
https://youtu.be/UX2cedWpkr8?t=1237
Готово купих го ,сега ще търсим майстор и после ще се хваля надявам се.Вече съм във А група като вас.
след седмица работа съм много доволен само ТЕЗИ КЛАПИИИИ,като се спира голям шум бе!!
Не се ли лекуваше с препрограмиране, да се отмени "cold draft prevention"? Така спира да мести клапите.
а нормално ли е след спиране на тока от контакта и при повторно пускане да мига лампата на захранването???Да не би да е грашно подвързан към мрежата.Иначе после си работи нормално според мен.
Абсолютно никакво значение няма, стига да са спазени елементарни правила за използване на подходящи кабели като вид и сечение, съобразени с параметрите на машината.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Благодаря Ви.
Защото другият ми "стар "климатик като му спра тока и после го пусна си продължава рабо тата ,а този уж по нов а при повторно пускане на тока само мига лампата на захранването и трябва ръчно от дистанционното да го пускам.Няма ли решение на това?
има ,дали да тръгне след спиране на тока се настройва - вижте си упътването
Алекси е прав. При Тошиба автоматичния рестарт не е активиран заводски. В ръководството за употреба е показана настройката, която се прави от дистанционното.