На Тошиба са доста ясни и с книжка, и с диск, вкл. на български език. Автоматичния рестарт е описан ясно и подробно. Лично аз, когато си купя нов уред, изчитам подробно тези неща и смятам, че така е редно.
На Тошиба са доста ясни и с книжка, и с диск, вкл. на български език. Автоматичния рестарт е описан ясно и подробно. Лично аз, когато си купя нов уред, изчитам подробно тези неща и смятам, че така е редно.
Последната ми тошиба Едж беше постна относно полезни документи, бумащина много, но все глупости като енерг.паспорти и други несъществени за мен неща... ръков.за експлоатация е преведено май от назнайващ нещичко човек... нито е описан ръчния дефрост, нито правилно е обяснено пускането и спирането на авторестарта при спиране на захранването...
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
На мен първата работа ми беше да активирам именно тази функция. Тук спира често тока, понякога. Не съм имал никакви затруднения. А и във форума е писано как се активира.
Задължително. Отварял съм вътрешното поне 10 пъти. Подложи тук гума, там намести, премести малко турбинка, все дреболийки докато изчисти звуците...остано неравномерното бучене на безшумна степен... но тя май е от външното което си е бучалник-тракалник... Луда работа с нов неизпитан модел...
И аз някога като купувах моят дайсейкай ( 6-та серия) бях изчел всичко писано тук за него и си казах, това не може да е така и го купих. То пък се оказа буква по буква същото.
Миланов, аз го взех току-що пуснат на пазара... просто търсех минимум дефрости...и ги намерих, но от други дупки изкочиха изненади.
Но пък като се престраша да се метна на 6-метрова стълба или напролет с вишка ще обезшумя и външното... [emoji6]... ако ли не ще му задам направление към офиса да се гърчи том
Здравейте,имам един въпрос за вътрешното тяло на климатика.Като работи при почти всяко пускане на топлата струя нещо му пукат пластмасите явно от топлината.Всех да го побутвам от тук от там и отдолу едната пласмаса много се мърда и има луфт вдясно където е датчика за дистанционното.Може ли да се затегне по някакъв начин и да се притегне че не виждам как или то си е така да мърда по малко там долу.Долу горе 2мм е луфта.Ще пратя снимка.
Този пост е редактиран от barnett; 13-01-22 в 16:29.
Значи да разбирам че си е така и никой не може да помогне?Ще си ги търпя тези мърдащи -скърцащи пластмаси.
Иначе е за похвалване- днес му мерих стуята 66 гр.