За 39 лв. може и манометри да няма.Само да пъхнат термометърчето да кажат че всичко е в норма и да грабнат кинтите.
За 39 лв. може и манометри да няма.Само да пъхнат термометърчето да кажат че всичко е в норма и да грабнат кинтите.
Знам ,че повечето не ме познавате ,но аз така лесно пари не давам.
Много по лесно раздавам шамари ( патил съм си от този ми нрав)
Ще ги пусне жената ,а аз ще се кача при обаждане от нея какво ще правят.
Вече съм го измислил.
А за наказването да наказан е и работи по 2 часа на ден.
Ако имаш желание да го купиш сега е момента !!!
Търся си заместник на тая бангия ,цепеница както казва Додо
Абе барем му открият някакъв дефект, че тая зима след мод-ването в раздела на Тошиба ми се струва най-тихо
Това със профилактиката за да ти важи 5 годишната гаранция е интересно. Когато ми монтираха климатиците, изрично питах монтажниците, трябва ли да се прави профилактика всяка година за да ми важи гаранцията ? Хората казаха : Не, няма такова изискване.
Обаче понеже съм Тома Неверни, се обадих и до Кериър и пак питах същото. Отговора и от там беше същият.
Тази година се наложи да им ползавам гаранционните услуги Техника, само погледна гаранционната карта ,че е от 5 годишните.... и това беше.
Май и други фирми внасят климатици тошиба... С гаранция 3г. Като се купува трябва да се пита в прав текст - вносител, гаранция, профилактика...
Когато купувах моето съкровище течеше реклама с 5г. гаранция...в последствие се оказа малко по различно.
Фирмите, които знаят какво са произвели могат да дадат и по-дълга гаранция особено за топ моделите, но явно са и толкова "топ". При топ моделите на десктоп захранвания за PC (не говоря за сървърни), вече е нормално 10г и дори 12г гаранция. 2г гаранция вече е смешно, особено за топ модел.
То РС компоненти от някои марки (примерно Рам памет) има и с "доживотна" гаранция, но на практика не седят така нещата.
Никакви проблеми с момчетата от Вимакс
Както казаха 39 лв и касова бележка
играха си близо 2 часа
разглобяване на вътрешното и почистване
Външното се провери и почисти.
По налягане казаха че иска малко фреон заради по дългия тръбен път вероятно
и Допълниха 50 грама
ето снимки
1) Самобръсначката за какво е?
2) Питата почистиха ли я и как?
Дайсекай 16 над хладилник в отопление при това отстояние не е ли леко неподходящо?
И аз имам подобна ситуация , но с гардеробче и 25 МЕ, но в по-малка стая и си е проблем де.Но и стаята се ползва 2-3 пъти в годината и не съм размествал нищо.Само вдигам клапите и градусите.
Там си го е искал човека... дали и как ще работи и е друг въпрос....
По-лесно е първо да се наточим, кой къде ще чакаме в засада и как ще го ....
Поне чест му прави, че си е направил труда да похвали колегите след негативната нагласа