Прекрасните машини са на 200V и с 1500 лева отгоре. 100 - волтовите, за тези пари, са само хубави.
Прекрасните машини са на 200V и с 1500 лева отгоре. 100 - волтовите, за тези пари, са само хубави.
3200 за климатик?! Луди хора. Всички климатици са дървета. Въпросът е да избереш по-евтиното дърво, а не по-скъпото. Защото по-малко боли...
че то 50ка на МЕ е 3 бона .. е това са пари на вятъра .. никога не е било евтино да стоплиш 50 квадрата ..
Някой колега има ли оплаквания от деформации на пластмаси по вътрешното тяло?
Горната стена на конзолата, държаща клапите. Изглежда като дребен козметичен дефект, но ме притеснява какво е положението по-навътре, където е кондензната вана. Имам фобия от течовена вътрешни тела. Може да е проблем само при мен.
И при мен в средата се вижда по-отворено от колкото в краищата, но досега течове е нямало. Работи много добре и на охлаждане, доволен съм. Някой забелязал ли е, че си подухва и след изключване още към 15-тина минути, сякаш си доиздухва остатъчната хлад! Не знам дали го има и при други марки досега не съм го забелязвал никъде.
Този пост е редактиран от avenger; 03-08-15 в 23:30.
Тази неделя, RAS-13G2AVP-E стигна до електрически минимум от 100 W. Зададени 26 и външна 32 градуса. Конкурираше вентилаторите на Алекси
Като слезе утре на 45, замери с термометър температурата на струята която излиза от него. Какъв тип технология ползват тези DR-и?
п.п Страшна машина, да си я ползваш с кеф!
Този пост е редактиран от KI_YOOU; 04-08-15 в 00:04.
1-2 градуса под стайната .. преди време имаше една рекламка на тошиба качена тука и там беше показано колко е изходящата при минимум .. по интересното е като показва 45 на дисплея колко е показанието на ватметъра