Страница 55 от 169 ПърваПърва ... 545535455565765105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 811 до 825 от общо 2532
Like Tree1872Одобрявам

Toshiba Daiseikai 8

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Отговор: Toshiba Daiseikai 8

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    DDM87 сега погледнах старите ти постове.Ако говориш за машината, която е монтирана в усвоената тераса зад колоните, определено си мисля, че топли себе си при този начин на монтаж.
    Меря температурата точно на терасата върху маса със стандартна височина.

- - - - - - - - - -

milanov, не мога да си позволя да го сменям посред зима. А и 400-500 лева загуба не ми се вътри. Ще се мести на лято, ясна е работата.

- - - - - - - - - -

COP, MOP, лайна, искам само да топли и да не трябва да го следя нон стоп.
    Този пост е редактиран от DDM87; 10-01-17 в 15:53.
    rosswen одобрява това.

2.  

3. Member Аватара на hawai76
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Русе

Що да си трая, във всяко сервизно ги има.На III са във вътрешното тяло на платката на компютъра обозначени са с J801 и J802.На страница 45 от сервизното са дадени комбинациите.За 5 серия пак на вътрешната платка но са J804 и J805, комбинациите са на страница 49 от сервизното.За другите модели вече нямам спомен кой точно имаше, кой нямаше, всеки да си види сервизните.
    Edi беше закачка

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

5. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

milanov е сега към какво си се насочил.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от DDM87 Виж публикацията
    Това е нелепо. Снощи си поиграх малко с дистанционното. На трета степен не става нищо. Върнах на Auto вентилатор. Сутринта се събуждам в 6:20. Хладно ми е. Беше 22.9 където меря, ДУ на 27. Слагам на 28. Ставам в 9:15, пак духа яко ама хладно. В стаята 23. След малко се вкара в някъв 15-20 мин дефрост. Изчаках го и хард ресет от бутона на вътрешното. Оставих го на 28 градуса и почна да си духа топло. Външната беше -11 с насрещен вятър. Софтуера на тва нещо ще вземе да ме откаже от климатиците.
    В тея студове и при мен на моменти 3-та степен на вентилатора не е достатъчна да поддържа точните градуси. На 4-та ги заковава, на зададени 23 поддържа 23. На мен шума на 4-та ми идва в повече, но като видя, че стаята започва да изстива я ползвам. Няма начин, PDR-a във всекидневната които има перфектен ауто вентилатор си вее доста повече от обичайното при тези външни температури.

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Ще го наблюдавате ,като почнат да падат градусите ще давате на 4та ,инак на 3та .. то е приятно за разцъкване дистанционното .. няма страшно ще се намери кой да си пие ракията през това време
    teon и SPSt харесват това.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол
    Аз вече си сипах.
    Alexi и SPSt харесват това.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    Ще го наблюдавате ,като почнат да падат градусите ще давате на 4та ,инак на 3та .. то е приятно за разцъкване дистанционното .. няма страшно ще се намери кой да си пие ракията през това време
    Не я разбирам тази ирония, ма както и да е. 2-3 пъти съм сменил степента на вентилация тези дни, не съм се прекъснал от това. Ракия не пия, ама не се притеснявай грижи с Тошибите нямам никави. Явно свикнахте Дайсекай 8 да е повод за бъзици и подигравки,ама след препрограмирането свърши тази промоция. Машината няма никакви дертове в тези условия!
    dodo_pv, Mega и djenev харесват това.

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Абе 2 годишна промоция не е малко .. при мене не би изкарала повече от месец ( колкото е законовия срок за ремонтиране на дефектен уред )
    mkukas одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Ами то причината да е на 2,3,4-та степен на вентилатора не е в климатика. Единият ми е на ауто в момента и е перфектен. Защо ли?
    Топлозагуби....?
    Не знам някои други марки и модели, с малките си и леки вътрешни тела, как биха били при същите условия - може би на 16-та, ако я имаха?
    tanatos, MisterT и ruuni9 харесват това.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Въпрос към някой с изваден датчик: Поддържа ли зададената температура на Auto FAN в студените дни напоследък?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Колеги, кои модел на Daiseikai 8 е с отопление в тавичката за ниски температури? Търсих инфо навсякъде, но не можах да разбера до колко градуса си запазва номинала при отопление този климатик?

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Този модел не се продава в България.Маркиран е RAS-35G2KVP-ND / RAS-35G2AVP-ND.Ето малко данни при -10 и -15 - http://www.toshibavarmepumper.no/pro...a-daiseikai-8/ .
    Този пост е редактиран от edi1; 17-02-17 в 17:17.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Този модел не се продава в България.Маркиран е RAS-35G2KVP-ND / RAS-35G2AVP-ND.Ето малко данни при -10 и -15 - Toshiba Daiseikai 8 – Toshiba varmepumper .
    Правилно ли разбирам, при -7 градуса мощността му е 2150 W, а при -15 - 1800 W ? По принцип ме интересуваха данни за тези модели, които се продават в Бг....От нискотемпературния модел и този другия дали само отоплението в тавичката е разликата? Мен ми трябва да отоплявам 16 м2 хол вътрешен + 13 м2 спалня с външна изолация на външната стена. Понеже ми трябва за основно отопление и за това гледам да тапли и при -20, че видяхме тази зима какво стана.....колебая се между тошибата и този http://www.antonovclima.com/klimatik...tc-varna-sofia, понеже му дават работа до -20 и да не променя оптималната си мощност на -7 - 4 квт, а на -15 около 3.5, което е доста добро постижение за климатик без нагревател....
    Този пост е редактиран от petkirov; 17-02-17 в 18:20.

18. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

При -15 със сигурност не е 1800 вата топлоотдаването, това го проверих скоро. Много повече е, но не можах да го измеря.
    Този пост е редактиран от dodo_pv; 17-02-17 в 21:23.
    Aleksandars и Mega харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. TOSHIBA DAISEIKAI V
    От joro_vk във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1052
    Последно: 27-08-24, 10:56
  2. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  3. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  4. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  5. Toshiba Daiseikai RAS-B10SKVP-E
    От ivlbg във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 16
    Последно: 06-11-09, 17:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе