Имам 2 въпроса към собствениците на Дайсекай 8.
1. Има ли интернет управлние?
2. Менюто на дистанционното има ли го и на български?
Мерси.
От септември 2010 съм с 2 петици (ras-10pkvp) и за зимата ми предстои закупуването на на още един за трапезарията (заедно с кухнята 17,5 м2 - югозападно изложение). Има ли смисъл да се ориентирам за осмица или да намеря още един от моите?
Панци, за трапезария има смисъл да се ориентираш към осмицата, но гледай да не е по-голям от RAS-10G2KVP-E, за твоята квадратура.
Поздрави!
И при мен се яви промяна в йонизатора. Първо изчезна силната миризма на озон, но се чуваше как работи. После забелязах промяна в звука... един по-приглушен стана, а днес нещо изобщо не се чува. Някой разбра ли какво се случва??? Фабричен дефект ли е или решиха, че в топлото вируси няма и си почиват тези йонизатори?
и как ли ще разберат тези йонизатори дали има или няма вируси? то машините са прилично добри, но едва ли ще имат подобни датчици....
Това беше майтап. Макар, че японската ми Тошиба в хола като поработи значително намаля използването на йонизатора...най-вероятно следи по някакъв начин запрашеността на въздуха!
Някой от по-южните покрайнини може ли да потвърди, дали машината може и да охлажда? 13-ката дали ще се справи със скромно помещение от около 180 куб.м. или работата ще е като с йонизатора![]()
Що да не се справи? Обаче в единият край ще си с шубата, а в другия по тениска![]()
Турих шубата и го пуснах на 8°С, ама въобще не запали![]()
Здpaвeйтe ĸoлeги, нyждaя ce oт пoмoщ пpи избop нa ĸлимaтиĸ пpeдимнo зa oтoплeниe. Гpaд Бypгac Bceĸиднeвнa 34 ĸвaдpaтa, тyxлa Bиcoчинa нa cтaятa 2,45 1 eтaж нaд мaгaзини пpaзни в мoмeнтa Излoжeниe изтoĸ ĸaтo нacpeщa имa дpyгa ĸooпepaция тaĸa чe cĸpивa мaлĸo oт cлънцeтo Дoгpaмa ΠBЦ Eднaтa cтeнa e външнa нaпoлoвинa c изoлaция Πoдa e ecтecтвeн пapĸeт
Toshiba RAS-16G2KVP-E/RAS-16G2AVP-E DAISEIKAI 8 ще се справи ли или да се ориентирам към 18ка на Митсубиши
За подобно помещение, може да погледнете следните модели:
General Fujitsu AWHZ14LBC
General Fujitsu ASHG18LFCA
Toshiba RAS-16SKVP2-E Super Daiseikai 6
Sharp AY-XP18LR
Panasonic CS-E18QKEW~CU-E18QKE
RAS-16SKVP2-E - Отоплителна мощност: 5.53 kW (0.7 ~ 8.0), 18874 BTU (2389 ~ 27304)
RAS-16G2KVP-E - Отоплителна мощност: 5.5 kW (0.65 ~ 6.8), 18772 BTU (2218 ~ 23208)
Super Daiseikai 6 - топлоотдаването, има по висок максимум, с две думи яко топли. (8kw vs 6,8kw)
Тъй де, колегата вече ти е отговорил.![]()