Последно помни ли положението на клапите или не. 6-цата не я помни, MHI-то помни и на двете клапи позицията.
Не помни, нито на вертикалната, нито на хоризонталните.
При падане на температурите как се държи машината,има ли "успиване".За топленето е ясно топли добре.
Аз моя не съм го намирал "успан" тези дни, винаги е топло в стаята. При мен обаче, вследствие преместването на датчика и да се "успи" ще е за кратко, така че и да го е правил не съм разбрал. В стаята има мин/макс термометър който не е регистрирал значими изстивания на стаята. След "модификацията" аз лично съм доволен. Да споделят и другите колеги. Принципно при температури до -5 каквито са сега, преди "модификацията" проблемът се явяваше редовно!
Вече обясних неколкократно из темите, последно тук #post793591 . На 4-та страница в темата "Спи града" съм споделил и замервания които съм направил и защо стигнах до извода да се измести датчика. Дълго е, затова на който му е интересно да чете назад.
Моя се успа онзи ден. Сутринта в просъницата към 6АМ чух как изтекоха водите, после съм задрямал за малко и като се рабудих усетих че е хладно, отидох до него, клапите надолу и не духаше. Бърз рестарт от дистанционното и се оправи.
Изчака ли 3 минути да видиш дали ще развърти турбината?
Не мисля че е дефрост, защото вдига клапите а и май не изтичат водите. В 6 сутринта не съм достатъчно адекватен.
Имам следния проблем с подов климати Кариер.В стаята е 21 градуса ,дистанционното е на 25 и си почива.Климатика е на една седмица.Днес идва техник и ми бута някакъв превключвател (ще кача Снимка) и го наместиха на -2 градуса от превключвател 102.Това ли е правилното или другите опции