С дистанционното флашвали някаква с1 или s1 или ц1 грешка. не съм ги карал да ми я пишат на хартия така че гадая. "но не бил това моя проблем..."
Много питаха и гледаха за тръбен път - май идват презаредени траверсите.
С дистанционното флашвали някаква с1 или s1 или ц1 грешка. не съм ги карал да ми я пишат на хартия така че гадая. "но не бил това моя проблем..."
Много питаха и гледаха за тръбен път - май идват презаредени траверсите.
Той твоя "траверс "е толкова презареден,че направо е празен.За тръбите казат,че искат поне 5м.обаче не знам кой ще монтира и кой ще плаща тези метри,ако го въведат като условие както искат да стане за напред,няма кой да продава Тошиби.
Е какво друго да е освен тръбите... Малко като ракетата и космоса.
Това с вдигането на клапите и развъртането на компресора и аз съм го наблюдавал при темперирано помещение и висока външна температура. Аз в моя пост просто казвам, че при офф турбината не обдухва постоянно с ниска скорост, а се включва епизодично за кратко. Явно идеята е за да няма, макар и лека, хладна струя само на някакво фиксирано време да обменя въздуха около сензора.
Е 5 и половина метра е при мен - доплатих малко но всичко трябваше да бъде където го исках.
А какъв е проблема като излиза от off да не мърда клапата и турбината да обдухва, включва компресора и като стане струята топла да пусне клапата и пропорционално да увеличава оборотите на турбината. А не първо да пуска клапата и да спира турбината.
Да бяха дали и едно мейлче, докато се разбереме по телефона и половин климатик при Виваком отишъл. Разгледайте сайта.
Миланов, вземи си един хубав панасоник, хем евтин, хем хубав! Като калашници са, ама по-тихи
Цъ, каквото се хвали във форума, такова взимам. Ама после цъ, цъ, ....
Няколко сутрини имаше удачни температури за тестове след преместването на датчика. Като цяло по-добре се държи.Забелязах обаче че, когато се задържи по-дълго в положение да върви компресор без да е включила турбината, дори когато датчика е встрани на новото място, пак започва леко покачване на температурата около него. Не е толкова изявено като оригиналното му място над питата, но го има и допълнително забавя старта на турбината. Накрая реших да го сложа на предния капак до горния ръб (до там максимално ми стига дължината). На това място датчикът изобщо не се влияе от затоплянето на вътрешното тяло и машината реагира доста бързо при изстиване на стаята. Времето до старта на турбината падна до макс 5 мин, което е страхотно, предвид че при оригиналната конфигурация можеше да работи над 40 мин в забития цикъл. Стаята сега изстива с не повече от 0,3 градуса, което си е в рамките на комфорта. Сега мъката ми е, че на това място датчика естетически ми "боде очите", но явно това ще е компромиса.