Fujitsu духа под него без значение на къде са насочени клапите. За това и попитах. Ако ти е такъв проблем да отговориш, защо си блъскаш главата да мислиш за такива умни сравнения?
Fujitsu духа под него без значение на къде са насочени клапите. За това и попитах. Ако ти е такъв проблем да отговориш, защо си блъскаш главата да мислиш за такива умни сравнения?
Е какъв модел е това Фуджицу? Имам два различни модела на Фуджицу и не духа надолу когато клапите са настроени в различно положение.
Fujitsu general 9 luca. Точно под него има диван. Като седна, веднага започва да лъха на краката ми. Може би не съм свикнал на климатик, но така го усещам.
Ето какво е установил шведски ползвател на нордик модела 8-а серия, не знам дали такова ограничение е заложено в нормалния модел - Google Преводач .Не знам дали е истина, обаче явно човека има някакво такова усещане..Това е нещо като начало на тази тема - http://translate.googleusercontent.c...vtB9FEfqkTrDSw .
Има ли модел,на който ръчно задаване на по-ниска от максимална степен да не ограничава компресора малко или много ? И Фуджицата ми са така, и Хитачито също.По-скоро става дума според мен, че на ауто не се справя.
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-16 в 20:09.
Някой може ли да ми даде схема или скица на панела, на който се закача вътрешното тяло?
Доло горе и аз така го разбирам.Но мисля че проблема с ауто вента не е само при 8 серия-ако може да се нарече проблем .Според мен софтуера е така написан с цел най-добър комфорт,но това води до други "проблеми".
Мне, това не е възможно.Я направи клипче как държи МЕ примерно 1500-1600 вата ( или до колкото се развърташе ,на sleep турбина и да ги вдигне ще е за 1-2 минути не повече и ще е още една грешка в бъгавия им софтуер ).Моя ME на powerfull не вдигаше 1500 вата за повече от 2-3 мин камо ли на sleep турбина.
Този пост е редактиран от avenger; 12-02-16 в 20:10.
Толкова, за 1-2 минути щото около него става много горещо и си "достига" градусите. Подовия дайкин максимум 1100W харчи и на минимум вент си ги държи без проблем ако отворя прозореца над него. Тествано много пъти като проветрявам.
1-2 минути, щото вдига над 60° изпарителя и сработва защита.Не може да достигне градуси ако си му задал 30 примерно,а читавите климатици просто софтуерно са ограничени - примерно на silent - 40% ,на low 50% и т.н.Така че пича от Норвегия ли беше ,напразно се възмущава ,климатика е направен добре за това е така.
Този пост е редактиран от avenger; 13-02-16 в 18:42.
Пича е от Лапландия и още не мога да проумея как с тия две машини топли 130 кв.м. Бил съм там и тия -16гр. за които споменава си е направо топло време.
Ми той имаше един българин, който разправяше, че с един FH топлел над 100кв къща ама забравих в коя скандинавска беше, после се разбра, че там имали някви страшни изолации и даже зор не си давали машините