Направо са си на номинал...
малки и идват топлообменниците ,Хитачи не ще да подскочи над 500 вата при мене ,в 27 квадрата е ... отделно топлозагубите
ти темата на хевитата я четеш като дявола евангелието .. изобщо няма такъв спор там - спора е че он-офф вдига разхода ,а то си е факт не виждам какво има да се спори но тия с псевдоинверторите го обичат тоя спор и редовно го повдигат
Само jorooo е с инвертори.
За "Спор" не съм писал нищо , просто прочетох камара глупости там. Сега ако ви питам двамата с Миланов за актуален модел "инвертор" ..... ще дадете псевдоотговор нали !
Аз и друг път съм го казвал, според мене най малкото зло е някое хеви от средния клас.
Да ти кажа, това с "угаждането" на клиента на всяка цена, а още повече с "реномираните" марки по нашите географски ширини не е точно така както си го мислиш. Имам чувството, че реалността не се покрива напълно с твоите виждания. И в един момент, специално в областта с "шумовете" ще спрат да ти обръщат внимание. Работи ли? Работи! Шумът е част от работата. Доста високи децибели са дадени като спецификация.
[mention]joroooooo [/mention] , значи все пак се справят. Очевидно е, че условията ти са тежки. Поддържат 24гр? Шумни ли са вътрешните/външните тела? Раздухал ли се е яко или не е нещо непоносимо? Дефрости има ли или не ди хванал?
Този пост е редактиран от joroooooo; 18-01-21 в 11:27.