milanov... знам какво целиш но няма да го получиш от мен.
Има достатъчно доволни хора от тези машини и няма да ти давам поводи, за да имаш с какво да се занимаваш докато седиш пред компа по цял ден.
milanov... знам какво целиш но няма да го получиш от мен.
Има достатъчно доволни хора от тези машини и няма да ти давам поводи, за да имаш с какво да се занимаваш докато седиш пред компа по цял ден.
1509623042241-668257979.jpg 14 м2 спалня, 6 м2 остъкление, частична изолация
Клапата така ли я държиш, гледам, почти хоризонтална е.
Ами доста си е този климат за тия квадрати. Дали препрограмирането ще помогне е важно.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Клапата я държа така, за да избегна шумът от вдигането и. Вратата стои открехната, а и прозорците са почти север.
Не издържам. Споделям кодовете. И ние така се будихме на студено с бебето миналата година. Не е никак приятно, само който не го е изпитал не знае!
Важно:
1) 'Reset' button on the FCU е бутонът под кръгчето на капака на вътрешното тяло.
2) Cancel 'Cold Draft' function оправя успиването и клапите вече не се местят. Турбината върти на UltraLow когато климатикът се изключи при достигане на зададената температура. Това подухване се усеща на до метър и половина. Не се чува.
3) -4С оправя успиването, но не спира клапите. При достигане на заданието, клапите се вдигат и турбината спира.
DDM87, така не нарушаваш ли някакви закони? Сигурно скоро модераторите ще ти изтрият поста.
Може и да е така, но човекът помага, така че, който има интерес да налазва
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Може би най-смисленият пост в цялата тема..
Защо да се трие?! Някой да си върже гащите ли? Закони има много..
Изглежда сайта намаля резолюцията на снимките. Ето ги само с важната част от снимка 1:
![]()
Само да не стане мазало след кодирането и разкодирането и някой да му изтърве края.![]()