Страница 11 от 35 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 516
Like Tree1Одобрявам

Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2003

Re: Всичко за Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Отново нов фърмуер от "Xypro" ;-)

=====================================
    Latest modification: v3.3 (09/01/2006)
    =====================================

In this modification credits go to br0max, because I used his routines, I basically ported his v3 to my firmware.

+ Fixed bug that made player crash when viewing movie with subs (thanks br0max)

This is a list of the modifications from br0max's website witch apply to my mod:
    + Supports special characters in file names and ID3 tags
    + Selectable subtitle parameters from menu:
    + Font Size: Small, Medium, Large
    + Font color: White, Yellow, Light Grey
    + Position: 0, +10, +20 ... +120
    + Vertical Align: Top, Bottom
    + Fixed color problems in .idx/.sub subtitles
    + Supports more than 2 lines in subtitles
    + Long subtitle lines are wrapped
    + Bigger font for subtitles
    + White subtitles outlined with black
    + Same position for subtitles in PAL and NTSC mode
    + Original menu font
    + Removed annoying grey background color from subtitle area
    + Fixed bug that limits a subtitle font height to 26 pixel
    + Fixed centering bug in the subtitles
    + Fixed timing bug in .srt subtitles
    + Based on the official firmware LG DVX-9843K v1.3852
    ====================================================

Поздрави

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Докато не я базират на последната версия от ЛГ, не виждам особен смисъл в тия ъпдейти.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Май някой тука питаше за update за 8631, онзи ден в сервиза казаха, че имат и за него модел update.
    Имам проблем с моето LG DV8631V (model ID - LV53803; Region NO - 0; chip I.D. - MT1389; Main Ver - D134; Sub Ver - 0001; Servo Ver - 1413; Micom Ver - OCT 22.2002; Prom Option - 55 53 00 DF 03 55 F4 FF).
    Като сложа диска с firmware в гнездото, DVD-то изписва "check disk".Как да направя, така че да ъпгрейдвам фърмуера.Предварително благодаря.

5. Тук е от
    May 2003

@CTPAX

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Докато не я базират на последната версия от ЛГ, не виждам особен смисъл в тия ъпдейти.
    Прав си, но ето какъв е отговора на "Xypro" по въпроса:
    =====================================================================================
    QUOTE(xypro @ Jan 9 2006, 00:56)
    Official Polish release 1.43 doesn't support karaoke, and unfortunally, I have nobody to supply me with more updated firmware supporting karaoke. Next version I'm planing on using v1.3852. After that who knows, but I'll also wait for good enough version to upgrade, I won't just upgrade it because the number is higher, there has to be substancial improvements.
    =====================================================================================

така че остава или някой от тези ъпдейти или този на "FalenAngel"

Поздрави.*

6. Тук е от
    Jan 2006

iskam da kaja* i o6te ne6to za koda za regiona ,az su6to go smenih sled kato vuvedoh 000 i koda se smenq ,no sled kato vurna nastroikite po difoult ,koda avtmoti4no mi se smenqva na 2 ,ima li nqkuv na4in noviq kod da si ostane postoqnen ili trqbva vseki put sled kato se vurnat nastroikite da se vuvejda koda ???
    ina4e foruma e super ,temata su6to ,moje bi trqbva da blagodarq na CTRAX i na ostanalite u4astnici za predostavenata informaciq,zashtoto imenno ot tuk razbrah po kakuv na4in stava flashvaneto na dvd-to*

7. Тук е от
    Jan 2006

Значи качис си ъпдейта който страх даде още в началото и кото пуснах филм ми изкарва субтитрите на някакъв патагонски език ако някой може да ми каже как да ги оправя ще сам благодарен пробрав в менюто от Disk Subtitri направих ги на руски но пак не стана помогнете плс

8.  

9. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от tropic
    Значи качис си ъпдейта който страх даде още в началото и кото пуснах филм ми изкарва субтитрите на някакъв патагонски език ако някой може да ми каже как да ги оправя ще сам благодарен пробрав в менюто от Disk Subtitri направих ги на руски но пак не стана помогнете плс
    Да не си объркал фирмуера ?
    На сайта има 3 различни, за три кодови таблици...
    правилния е версията за CP1251
    ето линка -> http://dvx9900.altervista.org/DVX990...allenAngel.rar

Успех

10. Тук е от
    Jan 2006

Кой от дава формуера е по добар и Xypro или Fallen Angel и дали при Xypro пренасянето е оправено ако е така как мога да го инсталирам аз сега сам с на Fallen Angel може ли дирекно вархо него да се постави

11. Тук е от
    Jan 2006

Моля -СТРАХІ или някой друг който се е справил с този проблем да ми помогне ще сам мо много благодарен

12. Тук е от
    Jan 2006

Е последно някой няма ли да каже кой от двата фърмуера да си исталираме и кой от двата е по добар на FallenAngel е добър но си пренася субтитрите както си иска а за Xypro не знам щот не сам го пробвал.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Е последно някой няма ли да каже кой от двата фърмуера да си исталираме и кой от двата е по добар на FallenAngel е добър но си пренася субтитрите както си иска а за Xypro не знам щот не сам го пробвал.
    Според мен,никой няма да ти каже кой неофициален фърмуер да си инсталираш,защото утре като ти "умре" плеъра,ще започнеш да пищиш и да обвиняваш.Който ти си решиш...Аз съм с този на FallenAngel,с редакцията на -СТРАХ- и съм доволен много.Нямам проблемите,които ти описваш.При мен нещата са си просто много добре засега (да не чува дявола,че съм патил и се наложи да правя интервенция,но това е написано в началото на темата).Не си струва,според мен да се сменя фърмуер,който е базиран на стара версия...В крайна сметка всеки си избира.
    Със здраве.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от pland
    Според мен,никой няма да ти каже кой неофициален фърмуер да си инсталираш,защото утре като ти "умре" плеъра,ще започнеш да пищиш и да обвиняваш.Който ти си решиш...Аз съм с този на FallenAngel,с редакцията на -СТРАХ- и съм доволен много.Нямам проблемите,които ти описваш.При мен нещата са си просто много добре засега (да не чува дявола,че съм патил и се наложи да правя интервенция,но това е написано в началото на темата).Не си струва,според мен да се сменя фърмуер,който е базиран на стара версия...В крайна сметка всеки си избира.
    Със здраве.
    Ще ми пратиш ли този фърмуер с който си ти сега щом казваш че си преняся правилно на TRoPiC@Abv.bg ще сам ти много благодарен 10х предварително

16. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Ще ми пратиш ли този фърмуер с който си ти сега щом казваш че си преняся правилно на TRoPiC@Abv.bg ще сам ти много благодарен 10х предварително
    -СТРАХ- го беше качил някъде,поразрови се из темата и ще откриеш къде.Обаче аз нямах проблеми и с фърмуера на FallenAngel,който в последствие беше много добре променен от -СТРАХ-.Промяната му се състои в промяна на фонта.Пренасянето при мен е ОК и с двата фърмуера.
    Успех!

17. Тук е от
    Jan 2006

az v4era si slojih update na Xypro v3.3 i moga da kaja 4e vsi4ko mina ok :Super: ,sega nqmam nikakvi problemi ,imam 3 razmera na fonta,3 cvqta , i vertikalno podravnqvane,v interes na istinata tova sa novostite, no mi se struva 4e update e baziran na po stara versiq firmware ,no poneje sum novak v tezi ne6ta ne iskam da govorq gluposti ,ako vse pak update na -CTPAX- e po dobur kajete ,6te probvam i nego ,a zаbravih da pitam слed kato vednuj sum go updatenal sus versiqta na Xypro ,sled tova moga li da go updatena sus versiqta na -CTPAX-???

18. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте, на всички. Бихте ли ми казали, дали се изписва наклоненият шрифт при субтитрите, с тези ъпдейти? Аз имам LG 8631v, при което не се появяват въобще. Но понеже търся firmware за 9900 (за мой приятел), и попаднах на вас, рещих да ви питам възможно ли е да се настрои ъпдейта да ги възпроизведе?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 35 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HD Players
    От sssaaa във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 16-11-11, 18:36
  2. LG DVX9900 vs DVX-9900H vs DF-9900
    От gringo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 01-02-07, 03:57
  3. DVD LG 9900 свързан с 5.1 Luxeon чрез Audigy 2 NX ???
    От cip във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 19-01-07, 22:32
  4. FIRMWARE за LG7900/9900 и NEO HT335 divx MT1389FE/DE
    От dindo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 09-11-06, 10:52
  5. MAX CS players
    От PSYLON във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 02-04-01, 14:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе