Страница 12 от 35 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 516
Like Tree1Одобрявам

Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Re: Всичко за Divx Players LG DVX-9900/DVX-9700

Един въпрос и от мен свалих си версията за dvx 9700 1,43404 от сайта http://bg.lgservice.com/index_b2c.jsp има ли някъква вероятност вътре да няма субтитри на български /руски/ и тъй като там има два фаила единия е с името на моето DVD а другия не е може би трябва да го изтрия? и последен въпрос те май станаха три но нищо субтитрите на тази версия по големи ли са от тези на стандартната която беше на моето DVD 1.385302

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от irashkov
    Един въпрос и от мен свалих си версията за dvx 9700 1,43404 от сайта http://bg.lgservice.com/index_b2c.jsp има ли някъква вероятност вътре да няма субтитри на български /руски/ и тъй като там има два фаила единия е с името на моето DVD а другия не е може би трябва да го изтрия? и последен въпрос те май станаха три но нищо субтитрите на тази версия по големи ли са от тези на стандартната която беше на моето DVD 1.385302
    1.Със сигурност има кирилица,а оттам и субтитри на BG.Пробвал съм го и затова съм толкова категоричен.
    2.Триеш файла,който не съответства на твоята версия и оставяш само този,който е точния.
    3.По-големи са - може направо да се остане с него.Въпрос на предпочитание - аз предпочитам последния на FallenAngel,с редакцията на -СТРАХ-,защото има допълнителни екстри,които не са маловажни.
    Успех!

4. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Качих всички излезнали фърмуери за dvx9900/9700 в чекмеджето на dvx9900@abv.bg, парола - 123456. На въпроса кой фърмуер е най-добър - според мен това е модификацията на СТРАХ на фърмуера на fallen_angel, шрифта, който СТРАХ е направил е по-добър, разстоянията между буквите са по-малки от тези във версията на fallen angel, където са малко по-големи от необходимото. Версията на xypro е правена за друг модел на lg но става и за 9900, доколкото се разбира от отзивите. Но неговата версия е базирана на по-стара версия на официален ъпдейт от lg, защото просто за неговия модел още не е излезнала по-нова версия. Доколкото разбирам и следващата негова модификация 4.0 ще е базирана на по-старата версия. Новостите, които модификацията на xypro предлага не са чак толкова решаващи, и според мен е неоправдано да се ъпгрейдва с неговата версия засега. Но тя може и да е полезна в някои случаи. Например, виждал съм как на по-стар телевизор не се вижда добре 3-ия или 4-тия ред на субтитрите, а пък в неговата версия има доколкото виждам по-финна настройка на позицията на субтитрите по вертикалата. Но в крайна сметка всеки си избира с коя версия да си прецака гаранцията

djama - засега единственото което може да се направи е да се модифицира фърмуера така, че да игнорира тези символи </i><i> и да не ги показва. не съм чувал някой двд плеър да показва италик

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от dzver
    Качих всички излезнали фърмуери за dvx9900/9700 в чекмеджето на dvx9900@abv.bg, парола - 123456. На въпроса кой фърмуер е най-добър - според мен това е модификацията на СТРАХ на фърмуера на fallen_angel, шрифта, който СТРАХ е направил е по-добър, разстоянията между буквите са по-малки от тези във версията на fallen angel, където са малко по-големи от необходимото. Версията на xypro е правена за друг модел на lg но става и за 9900, доколкото се разбира от отзивите. Но неговата версия е базирана на по-стара версия на официален ъпдейт от lg, защото просто за неговия модел още не е излезнала по-нова версия. Доколкото разбирам и следващата негова модификация 4.0 ще е базирана на по-старата версия. Новостите, които модификацията на xypro предлага не са чак толкова решаващи, и според мен е неоправдано да се ъпгрейдва с неговата версия засега. Но тя може и да е полезна в някои случаи. Например, виждал съм как на по-стар телевизор не се вижда добре 3-ия или 4-тия ред на субтитрите, а пък в неговата версия има доколкото виждам по-финна настройка на позицията на субтитрите по вертикалата. Но в крайна сметка всеки си избира с коя версия да си прецака гаранцията

djama - засега единственото което може да се направи е да се модифицира фърмуера така, че да игнорира тези символи </i><i> и да не ги показва. не съм чувал някой двд плеър да показва италик
    Точно така е!Заради това се въздържам и досега да давам съвети за ъпдейт на фърмуера,а както виждам,това правят и всички,които знаят.Всеки трябва сам да си избере! Така,че мисля,че за в бъдеще въпроси от сорта на "кой неофициален фърмуер да си сложа" са риторични...и едва ли ще получат отговор.Просто не ги задавайте!

6. Тук е от
    Jan 2006

pland bi li kazal furmuera na -CTRAX- kakvi extri ima v pove4e (ako iskash razbira se )???zashtoto sega smqtam da si go update-na sus nego .Tozi na xypro ima samo 3-te cvqta , 3-te razmera i podravnqvaneto ,drugo nqma .

7. Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от surbin
    pland bi li kazal furmuera na -CTRAX- kakvi extri ima v pove4e (ako iskash razbira se )???zashtoto sega smqtam da si go update-na sus nego .Tozi na xypro ima samo 3-te cvqta , 3-te razmera i podravnqvaneto ,drugo nqma .
    e и това че като искаш да ползваш "ZOOM" за да си разпънеш малко картината не ти изчезват субтитрите

Поздрави.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2006

Значи проблема е следния.Около 20 пати сменях фърмуера и накрая сам си нпражих големината на суб но като гледам филм по някой пат изчезват суб като спра филма и пак го пусна на същото място се появяват някой може ли да ми каже на какво може да се далжи това ще сам му благодарен ако искате пишете на TRoPiC@Abv.bg

10. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте! Имам следния проблем- купих си LG DVX 9700 преди 2 седмици. Забелязах следното: когато В ЗАГЛАВИЕТО на папката има разширението AVI, не показва субтитри! Например: слагам диска, зарежда го и се появява BAD EDUCATION.AVI и няма субтитри, а ако това AVI го няма-всичко е наред! ЗАЩО?

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Здравейте!
    От известно време търся да купя добър player и се бях спрял на LG DVX-9900. Попаднах на форума и виждам, че съм бил на "прав път". В момента обаче гледам сайта на Технополис и виждам, че има модел LG DF-9900. Някой има ли представа каква е разликата между двата (освен цената).
    Благодаря предварително!

12. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Доколкото виждам DF 9900 няма скарт, което за мен е доста голям минус. По всяка вероятност има вграден DTS декодер, но не съм много сигурен*

13. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Имам 2 въпроса

1: тези ЛГ-та поддържат ли фабрично кирилица ??

2. Тъй като не съм в България, тук модела който се продава е озаглавен 9743 СМ - мислите ли че това е същото като 9700 и че би преглътнало моднатия фърмуер?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Виж си номера на модела, ако е същия като на 9700, би трябвало да стане

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Виж си номера на модела, ако е същия като на 9700, би трябвало да стане
    Благодаря за реакцията ... ще огледам но имам чувството че това е някаква локализирана модификация, защото поне на картинка външния вид е същия като на 9700

Би ли ми казал дали има фабрична поддръжка на кирилица подобно на филипс 3010 или в България го "дооборудват" ... както казах не съм в страната и кирилицата ще ми трябва "на място" дори и да не стане моднатия фърмуер. С други думи, ако няма така поддръжка по добре да взема филипса.

17. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Да, официалният фърмуер поддържа кирилица. Имах предвид модела, който се показва при процедурата, описана в първия пост на тази тема.

18. Тук е от
    Jan 2006

Няколко въпроса предимно към СТРАХ
    Как се отваря Firmware с програмата MTKReMaker? Може ли да се отворят и други Firmware или само за LG?
    Имам едино ДВД което на дивекс отваря само субтитри на латиница и исках да опитам да сменя шрифта, но при отваряне на фирмвеъра само иълиъа съобщение ERROR: Wrong file type. Not MTK Firmware .bin file!
    Фаила е .bin!!! После се опитах да отворя и DVX9900_v1.R7_CP1251_FallenAngel същата работа/ Как става този номер?
    И втори въпрос. Някой беше попитал за наклонения шрифт как се вижда при LG-то като нормален или наклонен?
    Благодаря предварително! Иначе форума е супер!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 35 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HD Players
    От sssaaa във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 16-11-11, 18:36
  2. LG DVX9900 vs DVX-9900H vs DF-9900
    От gringo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 01-02-07, 03:57
  3. DVD LG 9900 свързан с 5.1 Luxeon чрез Audigy 2 NX ???
    От cip във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 19-01-07, 22:32
  4. FIRMWARE за LG7900/9900 и NEO HT335 divx MT1389FE/DE
    От dindo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 3
    Последно: 09-11-06, 10:52
  5. MAX CS players
    От PSYLON във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 02-04-01, 14:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе