Вляво на страницата по средата има един листбокс, на който пише polski. Цъкни го и избери другата възможност, тя е за английски. След това Device Driver и си търсиш модела. Пряк линк няма.
Вляво на страницата по средата има един листбокс, на който пише polski. Цъкни го и избери другата възможност, тя е за английски. След това Device Driver и си търсиш модела. Пряк линк няма.
Страх,най после го намерих,само че в този ъпдейт има само един MIH файл,това достатъчно ли е и ако е достатъчно,сега трябва да го запиша без да е опакован в папка така ли е?Неможах и да разбера трябва ли ДВД-то след като набера1,3,9,7,13,9 и излезне прозореца със системната информацияда го оставя така и да вкарам СД с файла за ъпдейт,или да махна този прозорец?
Да, разархивирай го в една празна директория този архив. Ще се появят няколко директории една в друга и вътре файлът. Всичко както е така го записваш на сд.
Между другото всичко си е написано ясно и точно още в първия пост. Нали осъзнаваш, че ако всеки тръгне да пита за всяко дребно нещо по сто пъти, аз тука не трябва да излизам от форума.
Страх,направих всичко което ми каза,но когато сложа CD-то в плеъра то ми казва Check disc и не става нищо,.VC9700 VC9800 ver 1.43801 това е файла който свалих и който записах на СД.А това е моет ДВД моля те за помощ.
Model LV9D30200b0
Main Version E138
Sub Version 0005
Servo 14a9
Micom Version v1.3852
Всъщност вече си отговорих сам на въпроса.Папката която я получих след рязярхивирането VC9700 VC9800 ver 1.43801,е трябвало да се отвори ида се избере от нея фаил LG_DVD.Дотук добре направих ъпдеита но ефекта е почти нулев.Субтитрите са си същите.Така,че ако някой има идея моля да я сподели ДВД-то е VC-9700и за съжаление немога да използвам ъпдейта на СТРАХ.
ЗдравейтеПървоначално публикувано от Raicon
Изтеглих ъпдейта от тук и искам да питам , отварят се няколко папки: LG_DVD - FIRMWARE - UPGRADE - LG и фаил LV9D10203B.MIH на диска да запиша само фаила или всички папки както са си едав друга и трябва ли да пеименувам този файл и как?
LG DVX-9700
10Х
Записваш папката LG_DVD с всичко което се намира в нея. За другото прочети на страница 1 / Отговор #7 на СТРАХ
Страх,някаде четох,че с определена програма може да се отвори официалния ъпдейт,а с друга да си направиш шрифт и да го заместиш в официалния,защото увеличението на субтитрите с официалния е съвсем малко \все пак не са както преди\ а ДВД-то е VC 9700 и ти сам каза,че за него неофициалният не става.Вярно ли е това което съм чел или да си трая до нов официален ъпдейт.
Вярно е, писал съм по въпроса точно в тази тема.
МЕРСИ МОМЧЕТА ! Направих си буквичките по- големи.
:Super:
Здравей СТРАХ. Искам да те питам има ли разлика между DVX-9900 и DF-9900 освен четеца на карти. Гледам, че на сайта на LG няма все още официален firmware за DF-9900. Какво би ми препоръчал (абстрахираме се от цената). Благодаря ти предварително!
Привет,
Има ли смисъл да се използва неофициалният фирмуер ако ДВД-то (LG DVX-9700) е с последната официална версия 1.43404 ?
Какво повече дава версията на FallenAngel ?
Стефанчо,вземи,че прочети внимателно цялата тема и ще намериш отговор на въпроса си.Никой няма да вземе да пише отново неща,които са разисквани вече!Първоначално публикувано от stefancho
Здравейте,
Прочетох целия пост с голям интерес, купих си LG 9700, направих всичко, както е описано, всичко се ъпдейтна перфектно, но за съжаление образа ми стана [size=14px]жълто-зелен[/size]. Към телевизора съм го свързал със скарт и мислих че е от кабела смених го не е. Ще се радвам ако можете да ми помогнетет. Благодаря!
Привет,
Някой с LG DVX-9700 и последната версия на FallenAngel v1.R7 би ли написал данните от системната информация на своя плеър?